Message from the Subaru President Tomomi Nakamura

A Subaru globális politikája (2020 áprilisában kiadva)

Mi, a Subaru csoport * elkötelezettek vagyunk a fenntartható üzleti gyakorlatok mellett, amelyek célja az emberek, a társadalom és a környezet közötti harmónia előmozdítása az alábbiak szerint:

Az üzleti tevékenységeink révén hozzájárulunk különféle társadalmi kérdések megoldásához, beleértve a globális környezet védelmét és a fenntartható társadalom megteremtését.
Termékeink minőségét és eredetiségét tiszteletben tartva továbbra is a Subaru egyedi értékét nyújtjuk, fejlett technológiák felhasználásával, és gazdagítjuk a Subaru Csoport tagjainak életét.
Mint jó vállalati polgár a nemzetközi közösségben, tiszteletben tartjuk az emberi jogokat, a változatos értékeket és az egyéniséget, és minden interakció során őszintén kezeljük az érdekelt feleket.
Arra törekszünk, hogy fenntartsuk és fejlesszük a munkahelyi környezetet annak érdekében, hogy az alkalmazottak biztonságban, békében és elégedettséggel dolgozhassanak.
Tiszteletben tartjuk az egyes országok és régiók nemzetközi szabályait, törvényeit és rendeleteit, valamint a helyi kultúrát és szokásokat, és tisztességes és átlátható vállalatirányítást folytatunk.
Kihasználjuk az érdekelt felekkel folytatott párbeszédet a vezetői döntésekhez, és időben és megfelelő módon közzétesszük a vállalati információkat.

* A Subaru Csoport a Subaru Corporation-t és annak leányvállalatait jelenti

Tomomi Nakamura
Representative Director, President and CEO
Subaru Corporation

Dr. Déry Péter
Forrás: Subaru.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.