Győri Local Meet II.

Ismét elérkezett a hónap utolsó szombatja, ami azt jelenti, hogy folytatódik a helyi Subaru Közeli Emberek találkozója. Én bevallom, hogy nem számítottam több autóra, mint a múlt hónapban, de abban bíztam, hogy a kemény mag ismét ott lesz.

Az eseményt megelőzően volt szerencsénk Ceofang-gal és kedves párjával a verőfényes napsütésben keresztül-kasul besétálni a győri belvárost. Nagyon kedves és aranyos pár, remélem máskor is ellátogatnak hozzánk (esetleg az EVO-t is megsétáltatják)! :) Marci kérése ezúton is, hogy ha lenne “tabló” az eseményről, akkor arca helyére egy kikockázott foltot vagy Trollface-t helyezni, az inkognitó megőrzése végett.

Korábban végrehajtottunk egy cetlizős Subaruvadász gerilla akciót a környéken újonnan felbukkant autók ellen, ami mint kiderült sikeres volt, mindkét “áldozat” örült a felhívásnak és megjelent a találkozón. És végre nem vagyok egyedül, ugyanis az egyik újdonság szintén 1,6-os motorral van szerelve. Az STi tábor is bővült, és ahogy megtudtuk, ők már a múlt hónapban is megtekintettek minket, de Golfnak álcázva, viszont belül tudták, hogy egy hóna múlva már ők is a jó sorban fognak állni.

A meglepetések sora ezzel nem ért véget, ha a képeket megnézitek, akkor egy Subaru Baja is fellelhető rajtuk. Sokan vakarták a fejüket, hogy ez milyen állat? és csak a legelvetemültebb szakértők vágták rá helyből, hogy ez bizony gyári jószág. Ezúton szeretném az Ő (mármint a tulajdonos) kérését tolmácsolni: Ha valakinek van tapasztalata, nem utolsó sorban alkatrésze (főleg futómű, szilentek, csapágy) a típushoz, mert bár elvileg megegyezik az OBK-val, de nem teljesen; az keressen meg, hogy tudjunk segíteni nekik!

Természetesen most is volt némi védőital és szedegetni való Peter76 jóvoltából, valamint megkezdtünk egy kontaktlistát, ahová aki gondolta, felírhatta az elérhetőségeit, így őket akár direktben is meg tudjuk szólítani a következő találkozóval, vagy bármilyen klubos rendezvénnyel kapcsolatban. Természetesen ezeket az adatokat bizalmasan kezelem, és csak megfelelő hozzájárulás esetén adom ki 3. személynek.

A konvojozást sikerült lényegében 2 db 10 fős csapatban abszolválni, sajnos a városi közlekedés felszabdalt minket, de így is sok elismerést kaptunk, sokan videóztak, fényképeztek. Keltettünk egy kis feltűnést ismét. A konvoj együtt maradása érdekében legközelebb “…szükségünk lesz 20 lámpakulcsra, 20 adóvevőre…” ( ala Taxi), előbb-utóbb kiforrja magát ez a dolog is. Remélem :)

A kedves Párom közreműködésével, Kálmán Zoli jóvoltából sikerült egy próbakört mennem egy erős autóval is. Ezúton is köszönet mindkettőjüknek az élményért! :lol:

21órakor aztán megszálltuk ismét a Sultán Dönerest, ahol voltak ugyan, épp ezért elvitelre kértük a vacsorát, majd hirtelen kiürült a helyiség, így fogtuk magunkat és jól ott maradtunk, ha már kifizettük, ott helyben el is fogyasztottuk az étkeket. Jóllakott napközisekként visszaballagtunk az autókhoz, és innen szépen lassan hazaszivárgott mindenki, mi próbáltunk kitartani, de éjfélnél tovább nem ment.

Epilógus: Ismét egy sikeres találkozót tudhatunk magunk mögött. Az összesen megjelent 21 autó több, mint 2000 LE, köztük a különlegességekkel, fantasztikus és barátságos emberekkel megint csak felülmúlta az elvárásaimat és a reményeimet. A terveink szerint jövő hónapban még rendezünk egy ugyanilyet, azt követően pedig már OST, ahová remélhetőleg egy szép nagy Nyugat Mo-i konvojjal tudunk megérkezni.

Képek és Videók hamarosan!

Örülök, hogy jöttetek! Tartsátok meg jó szokásotokat!

:hullam:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.