Legacy 2015

A Subaru keményen dolgozik a következő generációs Legacy szedánon!

Az AutomobileMag kém fotósok kiszúrták a közutakon az új Legacyt tesztelés közben. Az újságíró észrevette ezt a 2015-ös Subaru Legacy prototípust néhány héttel azután, hogy már látta a 2015 Subaru Outback kocsit is az utakon, tesztelés közben. 

 

A 2015. évi megjelenésű Subaru Legacy teljesen új design lesz, ennek leginkább figyelem felhívó eleme az új tetővonal. A ferde C-oszlop miatt a tető hátrafelé, lefelé hajlik, így szinte kupészerű lett a sziluett. Az autó első és hátsó falát is áttervezték, és úgy tűnik, hogy az új projektoros fényszórók hosszan rásimulnak a sárvédőkre, valamint az új hátsó lámpák is megújultak, egy kiemelkedő világos sáv közepén helyezkednek el.

A kém fotós megfigyelte, hogy a 2015. évi Subaru Legacy a 2013-as Audi Allroad Quattro és a 2013-as Infiniti G37x szedán belső anyagfelhasználását követi, ami arra utal, hogy az új összkerék-meghajtású szedán, a Subaru Legacy már az előkelő prémium kategóriában is megállja majd a helyét. (Már a 2015 Subaru Outbacknél is kifigyelték ezt a tendenciát.) A Subaru várhatóan jövő évben kezdi meg az új Legacyk gyártását, és az értékesítése, mint 2015. évi modell, nagyon valószínű, hogy már a 2014. év elején, a nagy auto show-n debütál .

Úgy tűnik, hogy a 2015-ös Legacy tervezésében a Subaru mérnökeit az Advanced Tourer Concept (2011) autó inspirálta. Az autót jellemezte a teljes hosszúságú üvegtető, a LED világítás, a hátrafelé laposodó tető, egy stílusos, új belső tér, és a Subaru EyeSight driver-assist biztonsági rendszernek egy frissített változata. A legnagyobb hír az volt, hogy a motorháztető alatt, az Advanced Tourerben a hibrid hajtáslánc dolgozott, amely egy 1,6 literes turbós boxer-négyhengers motorból, a lítium-ion akkumulátorból, és egy elektromos motor / generátorból állt.
A Subaru azóta utalt rá, hogy a 2015 Legacyban is elfogadják a hibrid hajtásláncon alapuló koncepciót. Ez lesz a márka második sorozatgyártású hibrid modellje, miután a Subaru XV Crosstrek hibrid már debütált a New York-i Auto Show-n és a piacon már kapható.
Valószínű, hogy a motorpalettán szerepel még az 1600 ccm turbó motor, a 2 l-es dízel és a 2 l-es benzin motor.

Kíváncsian várjuk további részleteket a 2015 Subaru Legacyról ez év végére, vagy a 2014 első szakaszában.

Bővebben: http://rumors.automobilemag.com/2015-subaru-legacy-spied-237189.html# ixzz2dGvDSq2E
Forrás: @ AutomobileMag on Twitter | AutomobileMag a Facebook-on

 

Fordította, írta: Dr. Déry Péter

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.