Sziasztok, mindenkinek köszönöm a segítőkész tanácsokat! Eddig nem tudtam megköszönni, mert két hétig hanyagoltam a gépet és a netet.
Még távol állok a megoldástól, majd leírom a történetet.
Subilovas írta:Sziasztok! Nem rég vásároltam egy Legacy t! Regisztráltam és szeretném az éves díjat kifizetni, hogy pl forumoni tudjak! Mi a menete, mert sehol nem talàlom!
Subilovas írta:Köszönöm a segítséget! És mennyi pénzt kell utalni éves tagdíjra?
Subilovas írta:Köszönöm a segítséget! Megtaláltam mindent és az imént utaltam az összeget!
dwelablack írta:Sziasztok,
régre nyúlik vissza már ez a hóbortom. Örülök, hogy még léteztek! Majd' 10 éve regisztráltam Hozzátok, és most Pisti70 javaslatára újra aktiváltam az accomat.
Az elmúlt időszakban mind időben mind térben racionálisabb dolgok történtek velem, mint egy bubu vétele. Bár visszagondolva, nem biztos, hogy rossz döntés lett volna, mert most alig van és legalább annyiba kerülnek, mint akkoriban.
Egy szó, mint száz: A lehetőségeim talán most a legalkalmasabbak, illetve középtávon sajnos hobbiváltásra is kényszerülök. Ezek következtében szeretnék higgadt fejjel itt lenni Köztetek, tapasztalatokat gyűjteni, és a jövőben egy blob STI boldog tulajdonosa lenni. Ahhoz, hogy álom és ne rémálom teljesüljön, bármilyen tanácsot/ötletet/segítséget, esetleg konkrét autó ajánlást szívesen meghallgatok!
Emlékeim szerint volt kártyám is, de már mérget nem vennék rá. Mindenesetre most befizettem, gondolom januártól lesz érvényben.
Köszi mindent,
Üdv,
Gyuszi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég