ontos leszögezni, hogy az alábbi dolgok csak a Hungaroringre vonatkoznak. A többi magyarországi (kis) pályával nincs ilyen gond.
Mivel jártál eddig nyílt napokra ?
Azt írtad 1-2 Milla a keret. Ebből kijön egy normálisabb GT vagy egy szakadtabb WRX.(nem vagyok most full képben árakkal)
Az egyik baj, hogy egy ilyen GT valahogy nem is valami nagy flash a ringen. Az első kőr után olyan illúzióromboló az egész. Olyan kis elveszett erőtlen szar lesz azon a nagy pályán.. A hajtás előnyeit nem tudod kihasználni, sőt ha nincs speer hátul még ciki módon el is forog a belő hátsó kerék. A gyári felfüggesztés tökéletesen alkalmatlan a célra. Még az STI is csak határeset. Billeg össze-vissza. A félek nagyon kevesek a ringhez. ( Csak a nagy Brembo valami..) Elfogy elforr.. minden baja van.. kb életveszély..
A kerékcsapágyak is mindig beszarnak mert alul vannak méretezve. Azért is mert a fék feszegeti és kurvára meleg az egész..
És akkor még csak most jön a motor.. eleve nem szereti az ilyen tartós terhelést.. faszul melegszik.. (a hátsó hengerek jobban)
Kurva könnyen ellibben az olaj a célegyenes ráfordítóban alapból kurva kevés is benne az olaj - na akkor csá.. ( de ez egy full gyakori dolog..)
NA ez így dióhéjban ami hirtelen eszembe jutott..
Ja ha elkezded tuningolni, fejlesztgetni (az nem 1-2milla) csak rosszabb lesz a helyzet.. mert gyorsabb lesz és újabb szopásokat fog generálni alkalmanként súlyos százezrekért..
Ha mégis menni kell.. akkor én a full gyári setupot javaslom.. azzal tudsz a legkevesebb kárt okozni és legolcsóbb megjavítani is.
De igazából nincs benne sok köszönet mert szarul megy a ringen na.. kár volna ezt szépíteni.
Nem BMW az a baja

Egy bármi (e30-36-46) 325-től felfele jobb választás a Hungaroringre és élvezetesebben is megy ott. Mondjuk futómű az alá is fog kelleni..
Na kb ez van - nem akartalak én eltántorítani, jó kocsi ez csak pont erre NEM.