mukkos írta:Egy fasza Suzukit.
arpadquad írta:mukkos írta:Egy fasza Suzukit.
Kössz... Nemleszek a "többi ember" aki beáll sorba és egy szuzuki 3 hengeres szart vesz
csibee írta:arpadquad írta:mukkos írta:Egy fasza Suzukit.
Kössz... Nemleszek a "többi ember" aki beáll sorba és egy szuzuki 3 hengeres szart vesz
Pedig nem basztatásból mondta Mukkos.
Hidd el a Subaru tulajdonlás legkönnyebb része a vásárlás! Aztán kb 1 év alatt eltankolod mégegyszer a kocsid árát... fejlesztesz, mert úgy sem bírod ki, a fenntartás sem olcsó.
De ha nem hiszel nekünk, hajrá vedd meg! Egy fél év múlva beszélgessünk!
arpadquad írta:mukkos írta:Egy fasza Suzukit.
Mathe Szilard írta:csibee írta:arpadquad írta:mukkos írta:Egy fasza Suzukit.
Hidd el a Subaru tulajdonlás legkönnyebb része a vásárlás! Aztán kb 1 év alatt eltankolod mégegyszer a kocsid árát... fejlesztesz, mert úgy sem bírod ki, a fenntartás sem olcsó.
+1!
Mukkos nem gekko volt (most ), hanem sajat boren IS megtapasztalta, amit csibee leirt...
mukkos írta:Mathe Szilard írta:csibee írta:arpadquad írta:mukkos írta:Egy fasza Suzukit.
+1!
Mukkos nem gekko volt (most ), hanem sajat boren IS megtapasztalta, amit csibee leirt...
Soha nem vagyok gekkó:P A suzuki meg nem szar ha sokat utazol akkor nem lehet rossz választás.
dicsolorant írta:ha a vezetési élmény a fontos én a helyedben valami olyasmit néznék aminek jó a kg/LE aránya.lehetőleg japán gyártmányt,azok idősebb korban is elég megbízhatóak
samarawrc írta:Az én Octavia RS-em épp eladó.
Gavi írta:samarawrc írta:Az én Octavia RS-em épp eladó.
Nyóccázét?
Vissza: Az első Kérdések/Válaszok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég