Sziasztok!
Nem régen vettem meg a paripámat:
http://kepfeltoltes.hu:80/view/080626/B ... es.hu_.jpg
Bár viszonylag sokat olvasgatom a forumot ha valami hasonlót is találok mint az én kérdésem akkor az már jó régi ügy de ha jobb helye lenne valahol máshol akkor kérném átirányitani.
A következő lenne az első:
A paripám több helyen kissebb sérülésekkel rendelkezik elvileg nem volt rommá törve rendszersen az Exosetnel szervizeltetve stb...
A lényeg az, hogy az első szélvédőm és a hátsó üvegem is nagy gőzborotvázás hatására egyszerűen beázik és az ajtók gumiai is már kicsit összestek és bepárásodik az ablak a gumik mentén. Ezeket a gumikat normális árban lehet cserélni? Ha igen akkor kihez érdemes fordulni az exosethez?
Az ablakokat valószínűleg újra ragasztatom mert még a hátsó szárnyam is beengedi a vizet a csomagtartóba így azt is újra kell szigetelni és javítani.
A másik kérdés és inkáb ez aggaszt jobban mert nem egyértelmű számomra az ok:
A minap nagyobb bohóckodás kedvéért kicsit megnyomtam neki egy belos kanyarban 0 ról kigyorsítva egy kis gumicsikorgatás semmi tőbb szóval nem gumi égetés vagy pörgés csak ennyi. Ekkor erős felverödő hang a hátso tengely felöl a visszapillantóban láttam a seggét szabályosan felfelé pattogni majd a pattogás után még egy nagyobb uggrás és abba marad. Átnézegetve a futóművet nem látok semmit igaz laikus szemmel nézem de az egész futómű jónak tűnik. Próbáltam, hogy lötyög e, emelgettem de nem kattog a rugó felöl se és rendesen visszacsillapít. Majd gondoltam a gumikra is de a nyomás rendben van. Ekkor talátam meg a leg ordítobb jelet a FELNIT! Erős friss sérülés a peremen érezni a fém forgácsot a sarkokon tehát lefordult a gumitól kanyarban az aszfalthoz ért. Nem tűnt fel elősször mert amikor vettem akkor is láttam enyhe patkázásra utaló nyomokat de semmi mást. Noss valami ötlet? esetleg valami tapasztalat?
Gondolom mindenkiben megfordul a lérdés miért nem vittem el az Exosetbe. Azért mert gerincsérvel idestova 3 hete fexem infuzio meg ilyenek és mikor kijutok egy délután a fájdalomcsillapítómhoz a garázsba akkor csak kevés időm van.
Sorry a sok szövegért de komolyan aggódom amig nem tudok elmenni a servísbe valami ötlet, hogy mire gondoljak?[/img]