sziasztok!
Új vagyok, de régen kacérkodom a gondolattal, és a mostani autócserénél a befutó egy 1,6-os Levorg... Nem az autósport oldalról érkezem, bár a korosztályomnál fogva vannak személyes ismerősem a klasszik magyar rally mezőnyben, de ez most mellékes... szóval évente kb 60-70 ezer kilométert megyek, jellemzően országúton, hosszú távon, 70-30 országút, város... szeretek dinamikusan autózni, de nem akarok midnenáron győzni a piros lámpánál, máshol szerzem be az adrenalint egyszerűen azért szerettem bele a Levorg-ba, mert valamilyen most sokan utálni fogtok, de az eddigi legjobb autóm egy III.-as Laguna sportkombi volt, az erősebb 2 literes dízel motorral, 470 ezerrel adtam el... az is valamilyen volt, és nekem a Levorg is az, ahogyan általában a Subaru... a másik véglet mondjuk az Opel, vagy a Skoda, azt hiszem egyikbe sem tudnék beleülni... már majdnem végleges a döntésem, de főleg fogyasztás ügyben szeretnék őszinte infókat tudom, állandó összkerék, benzin ... ok... vagyis klasszik használat mellett mire száímtsak
meggyőznötök nem kell, igazán nagyon szeretném ezt az autót, de nem mindegy, hogy havonta 100, vagy 200 ezer megy el üzemanyagra... szóval legyetek velem őszinték, és köszönöm a befigadást ... ja, az autó zsír új
Üdv!
Richárd