Igen ebbe mi is bele futottunk nekünk legacy volt. Az imprezankba nem fért be Timiflippercsabi írta:Nagyszoknyás menyasszonyi ruhában beülni egy WRX-be , azért az mutatványnak sem rossz ! Én inkább egy FORESTERT vagy OUTBACK-et tudnék a célnak elképzelni és felvezető autónak egy WRX-et !
Huresz10 írta:Szeretjük a kihívásokat.
Sajnos nem tudom mekkora lesz a menyasszonyi ruha, annyit tudok hogy abroncsos lesz... Anyósülés koppig előre és csak befér hátra Nem tudom mennyi hely lehet akkor hátul, de csak elfér
Huresz10 írta:Szeretjük a kihívásokat.
Sajnos nem tudom mekkora lesz a menyasszonyi ruha, annyit tudok hogy abroncsos lesz... Anyósülés koppig előre és csak befér hátra Nem tudom mennyi hely lehet akkor hátul, de csak elfér
Nekünk pont az abroncs miatt kellett megkérni ismerősünket h segítsen ki mert az imprezank nagyon pici volt. Még ha bent el is fért volna Timi a ki és be szállás nagyon bajos lett vna.Huresz10 írta:Szeretjük a kihívásokat.
kemszi írta:kellett 3-4 csaj aki segített a ruhával berakni
kemszi írta: A hátsó ülést nem próbáltuk
Huresz10 írta:Sziasztok!
Újra "felmelegítem" ezt a topikot, mert sajnos Böcsödi István nem tud eljönni 3 db Subaru kellene nekem; 2 db már van, de még 1 db-ot kellene valahonnan szereznem... Van-e olyan jelentkező, aki bevállalna-e egy ilyen napot és szívesen segítene nekem, hogy koszorúslányokat vigyen? A részleteket privátban megbeszélnénk
Airtibi írta:Huresz10 írta:Sziasztok!
Újra "felmelegítem" ezt a topikot, mert sajnos Böcsödi István nem tud eljönni 3 db Subaru kellene nekem; 2 db már van, de még 1 db-ot kellene valahonnan szereznem... Van-e olyan jelentkező, aki bevállalna-e egy ilyen napot és szívesen segítene nekem, hogy koszorúslányokat vigyen? A részleteket privátban megbeszélnénk
A pécsi Subarusokkal beszéltél már? Ott is van 1-2 turbós gép.
Az én iPad készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Huresz10 írta:Az a baj, hogy egyet sem ismerek és neten sem találom meg őket. Van valami elérhetőségük?
bzsk írta:Huresz10 írta:Az a baj, hogy egyet sem ismerek és neten sem találom meg őket. Van valami elérhetőségük?
https://www.facebook.com/groups/1451131811816509/
Csatlakozz ehhez a csoporthoz.
Airtibi írta:Elnézést, az elmúlt 1-2 napban nem voltam fórumközelben. Ahogy BZSK is linkelte, ez a pécsi csoport. Ők is rendszeresen összeröffennek és ismerik nagyjából a környékbelieket.
Szólok nekik az igényedről.
Az én iPad készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Vissza: Az első Kérdések/Válaszok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég