robert koch írta:Miért van az hogy uj emberek eszerü dolgot kérdeznek és varják az eszerü valaszokat a márkatársaktöl és idétlen luzerek csak marhaságokat tudnak irni???
robert koch írta:Na látod ezt szeretném elkerülni..hogy 2 év mulva kevés lesz és megint költögetni..egy "örök" autot szeretnék ami 5 napig "családi" hetvegén meg játszótér..nyilvan a kompromiszumokkal,a keret olyan 3 milla és felfelé kerekitve,jövö tavaszal lesz esedékes,a fentartás..fogyasztás ami kérdéses de arrol már sokat olvastam itt is face csop.ban is de az a legjobban megoszló...9l (pályán) tól 15 liter varosig...meg olyat is irtak hogy 12 alatt nem jösz ki...nincs sértödés,de a válaszom is egyszerü az uj topikra... : irtam a megfelelö helyre is 1 honapja kb.nagyon sok okos dolgot is olvastam(köszi még 1x) de dönteni azóta sem sikerül...Hidd el én lennék a legnagyobb vigyori egy subi talin de kint élek N.országban és évente 1x..2x járok haza..itt pedig kapcsolatot épiteni nagyon nehéz,1 subaru sti barát már lett kint ö fertözöt meg ..de ugye több szem többet lát,és ö már a nagyon elfogult kategória..mindenképp sti-t vegyek!!!-neki olyan 450 le körül van már.Ha sikerül a cikked valahogy gondolhatnal rám..nehogy elkerüljem..mindenképp olvasni szeretném.köszi.
Taszi írta:robert koch írta:Na látod ezt szeretném elkerülni..hogy 2 év mulva kevés lesz és megint költögetni..egy "örök" autot szeretnék ami 5 napig "családi" hetvegén meg játszótér..nyilvan a kompromiszumokkal,a keret olyan 3 milla és felfelé kerekitve,jövö tavaszal lesz esedékes,a fentartás..fogyasztás ami kérdéses de arrol már sokat olvastam itt is face csop.ban is de az a legjobban megoszló...9l (pályán) tól 15 liter varosig...meg olyat is irtak hogy 12 alatt nem jösz ki...nincs sértödés,de a válaszom is egyszerü az uj topikra... : irtam a megfelelö helyre is 1 honapja kb.nagyon sok okos dolgot is olvastam(köszi még 1x) de dönteni azóta sem sikerül...Hidd el én lennék a legnagyobb vigyori egy subi talin de kint élek N.országban és évente 1x..2x járok haza..itt pedig kapcsolatot épiteni nagyon nehéz,1 subaru sti barát már lett kint ö fertözöt meg ..de ugye több szem többet lát,és ö már a nagyon elfogult kategória..mindenképp sti-t vegyek!!!-neki olyan 450 le körül van már.Ha sikerül a cikked valahogy gondolhatnal rám..nehogy elkerüljem..mindenképp olvasni szeretném.köszi.
Fogyasztasrol itt talalsz bovebb infot:
viewtopic.php?f=5&t=114
A 9 l vicc, annyit max 50km-en tud fogyasztani Realisan 11-12-tol indul, palyazasnal ez szorzodik 2-vel , 3-mal..
robert koch írta:Na látod ezt szeretném elkerülni..hogy 2 év mulva kevés lesz és megint költögetni..egy "örök" autot szeretnék ami 5 napig "családi" hetvegén meg játszótér..nyilvan a kompromiszumokkal,a keret olyan 3 milla és felfelé kerekitve,jövö tavaszal lesz esedékes,a fentartás..fogyasztás ami kérdéses de arrol már sokat olvastam itt is face csop.ban is de az a legjobban megoszló...9l (pályán) tól 15 liter varosig...meg olyat is irtak hogy 12 alatt nem jösz ki...
robert koch írta:Na látod ezt szeretném elkerülni..hogy 2 év mulva kevés lesz és megint költögetni..egy "örök" autot szeretnék ami 5 napig "családi" hetvegén meg játszótér..nyilvan a kompromiszumokkal,a keret olyan 3 milla és felfelé kerekitve,jövö tavaszal lesz esedékes,a fentartás..fogyasztás ami kérdéses de arrol már sokat olvastam itt is face csop.ban is de az a legjobban megoszló...9l (pályán) tól 15 liter varosig...meg olyat is irtak hogy 12 alatt nem jösz ki...
Ceofang írta:Na megcsináltam a mini tesztet; a tapasztaltaktól várom a további ötleteket
Rengeteg különbség van a WRX és az STI között, a teljesség igénye nélkül: turbo, intercooler, diffi, váltó, fékek, stabrudak, rugók, gátlók, újabb modelleknél az AC pumpa stb., stb. Ezekből adódik, hogy egy STI feszesebb, közvetlenebb, erősebb, jobban megáll, stb.
1. Mennyi pénzt szánsz autóra?
a; 0-1 millió Ft --> szívó Subaru, vagy nagy mákkal kifoghatsz egy 1. generációs Legacy Turbot
b; 1-2 millió Ft --> GT a te autód; talán, talán egy WRX
c; 2-5 millió Ft --> itt már lehet válogatni WRX és STI is akad a tartományban
d; 5 millió Ft fölött --> ha ennyi pénzed van, talán nem lesz gond egy STI-t fenntartani
...
csibee írta:Akkor már én is bele vau vau.. amikor "normálisan" van használva a kocsi, akkor arra jutottam, hogy ha nincs havi 100-ad ami nem hiányzik sehonnan, akkor nem érdemes játszós autót tartani. Vagy ha igen akkor nem subarut.
csibee írta:Akkor már én is bele vau vau.. amikor "normálisan" van használva a kocsi, akkor arra jutottam, hogy ha nincs havi 100-ad ami nem hiányzik sehonnan, akkor nem érdemes játszós autót tartani. Vagy ha igen akkor nem subarut.
robert koch írta:Miért van az hogy uj emberek eszerü dolgot kérdeznek és varják az eszerü valaszokat a márkatársaktöl és idétlen luzerek csak marhaságokat tudnak irni???
Mathe Szilard írta:Jogos. Akkor marad a türelem és az olvasás, diskurzus...
Jómagam - már többször is leírtam / elmondtam nektek - közel 1 évig csak olvasgattam, nézelődtem, tesztelgettem...
Szerintem ennyi pénz elköltése előtt ez valahol természetes... És Koch Robinak is csak ezt tudom tanácsolni...
BubuSti írta: A topik kérdésére a válaszom: határozottan STI!
robert koch írta:[...] a keret olyan 3 milla és felfelé kerekitve,jövö tavaszal lesz esedékes, [...]
Oshii írta:BubuSti írta: A topik kérdésére a válaszom: határozottan STI!
Az oké, de Te egy 2015-ös STI-ben ülsz, ami 0km-es (tudom, 4.000), míg ő:robert koch írta:[...] a keret olyan 3 milla és felfelé kerekitve,jövö tavaszal lesz esedékes, [...]
Ennyi pénzből nem biztos, hogy annyira (relatív) költségmentes STI-t lehet vásárolni, mintha a szalonból hoznád el, így én a korábban, többek közt általad is, leírt dolgokat (türelem, tájékozódás, utánajárás, megfontolás, stb) szívlelném meg a kérdező helyében
Vissza: Az első Kérdések/Válaszok
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég