Miért jó Subaru klubtagnak lenni?

Hasznos információk a Subaruklubbal és a Fórummal kapcsolatosan

Miért jó Subaru klubtagnak lenni?

HozzászólásSzerző: petkó » 2019.01.26., szomb. 14:58

Miért jó Subaru klubtagnak lenni?

Mert jó egy közösséghez tartozni. Jó olyan közösséghez tartozni, ahol mindenkinek azonos az érdeklődési köre, figyelnek egymásra, ha valakinek problémája adódik, azonnal segítségére sietnek.
Jó érzés együtt kirándulni, együtt örülni, együtt szeretni a Subarut! Akik már régebben a Klubhoz tartoznak, családostul, gyerekekkel összejárnak, sok, életre szóló kapcsolat alakult már a Klubon belül.

De, mint minden közösségben, itt is szabályok vannak. A szabályok nem ellenünk, hanem értünk vannak. Azért vannak, hogy a Klub minél tovább fennmaradhasson, a klubtagokat ne érje atrocitás, emellett a törvényeknek is megfeleljen. A szabályok betartása nem okoz fájdalmat, nem okoz önmegtartóztatást, szinte észerevétlenül van jelen. Felszínre csak akkor kerül, ha valami (valaki) kirívó eset adódik. Akkor viszont működnie kell, különben a rendszer összeomlik.

Ezért alkottuk meg a Fórum Szabályzatot, ezért készült az Első Magyar Subaru Klub Egyesület Alapszabálya. Aki a Klubba belép, köteles ezt elfogadni és a klubélet folyamán ezeket betartani.
Természetesen ez nem okoz nagyobb korlátozást, normális esetben nincs is szükség rá. Azonban jó érzés tudni, hogy ezek a szabályok védenek minket. Amikor az új Fórum, Honlap elkészül, a Klubba belépés csak akkor történhet meg, ha tudomásul vesszük ezekez a szabályokat és elfogadjuk.

Köszönettel tartozunk a Vezetőségnek, hogy vigyáznak ránk, azon dolgoznak, hogy itt a Klubban mindenki jól érezze magát és kizárják azokat a körülményeket, amelyek a mi közérzetünket zavarják, rombolják.
Ha valaki segít a Fórumban egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet felett lévő Kép gombbal!
Petkó
Avatar
petkó
Dumazsák
Dumazsák
 
Hozzászólások: 12450
Csatlakozott: 2002.07.22., hétf. 14:37
Tartózkodási hely: Budapest
Has liked: 1363 times
Been liked: 1840 times

Vissza: Subaruklub Információk

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron