petkó írta:Akinek nem èti meg befizetni az éves fdíjat, nem is szereti Subarut, nem kíváncsi màsok vélemènyète, tapasztalatára.
,
petester írta:petkó írta:Akinek nem èti meg befizetni az éves fdíjat, nem is szereti Subarut, nem kíváncsi màsok vélemènyète, tapasztalatára.
,
Ne haragudj, de ez demagóg duma. Nem mellesleg kétélű... Lefordíthatnám így is: Aki nem ad másoknak tapasztalatot, nem írja le a véleményét, csak akkor, ha befizeti a pártolói díjat, az nem szereti a Subarut és nem tiszteli mások szuverén jogát, vagyis hogy önállóan hozza meg a döntését, hogy hova, kikhez is szeretne tartozni.
petkó írta:Nekem úgy tűnik, ez egy szűrő. Akinek nem èti meg befizetni az éves fdíjat, nem is szereti Subarut, nem kíváncsi màsok vélemènyète, tapasztalatára. Ha elvből nem fizeti be , az is egy szűrő...
Akik nekem fontosak, maradtak, akik újak, pártolók lettek, ők azért fontosak, mert komolyan gondolják.
És könyörgöm, nem horror összegről van szó, évi 5000 Ft! Ennyit akkor is megkockáztatnék, ha tőrténetesen előre nem tudnám, mi fogad a Fórumon.
,
petester írta:petkó írta:Akinek nem èti meg befizetni az éves fdíjat, nem is szereti Subarut, nem kíváncsi màsok vélemènyète, tapasztalatára.
,
Ne haragudj, de ez demagóg duma. Nem mellesleg kétélű... Lefordíthatnám így is: Aki nem ad másoknak tapasztalatot, nem írja le a véleményét, csak akkor, ha befizeti a pártolói díjat, az nem szereti a Subarut és nem tiszteli mások szuverén jogát, vagyis hogy önállóan hozza meg a döntését, hogy hova, kikhez is szeretne tartozni.
, de egyik klubnál sem zárták el az információ csapot csak azért, mert nem fizetett valaki. Erre én is összehúztam a szemöldököm, de kifizettem a tagságot, mert reméltem, hogy egy jó rendszer fogad. De egyelőre csak falakba ütközök...
petkó írta:Nem jól gondolod, mert igenis, ez rgy jó közösség, olvass csak vissza zopicokat, mindenki segítőkész, nyilván nem pénzért adnak tanácsot! A pártolói díj nem valakiknek megy, hanem a közösségnek. amiből a Klubnak több ldhetősége van.
Én pl. 15 éve fizetem, nem csak azért, h topicokhoz hozzáférjek, hanem azért is, mert tudom, hogy a Klubnak szüksége van erre a pénzre. + itt sok barátot szereztem, jól érzem magam az Igazi Subarusok között!
labzoli írta:No offense, de:
Épp most írtam neked, hogy az autódba nem lehet utólagos tolatókamerát szerelni, mert a kijelzőből hiányzik az ehhez szükséges elektronika. Végülis "csak" megspóroltam neked egy - a jellemzően előforduló esetet alapul véve - valami youtube videón fellelkesülve az ebay-en USA-ból vásárolt "mert ez tuti jó lesz" barkácsolást, ami nem vezet sehová.
Miért tettem? Előrébb vagyok általa? Hiányzik a személyes vagy üzleti boldogulásomhoz? Nem. Azt' mégis utánanéztem.
Zoli
TheSpartan85 írta:Én egyetlen dolgot hiányolok, pedig úgy emlékszem volt róla szó. Aztán lehet az én agyam ennyire fantáziadús, de majd mindjárt kiderül:
Szóval, úgy volt, hogy azért marad majd egy homokozó a nem pártolók részére is, ahol ugye kérdés-felelek alapon lehet majd játszani, stb. Most ezt vagy én nem találom, vagy egyszerűen nincs ilyen.
Ha pedig nincs, az nagy baj. Most akkor egy kérdés miatt, ami pl: tud valaki valamit erről az X autóról, arról az Y emerről, stb. Ezért kidob majd 5000 forintot? Nem fog. Nincs olyan színtere a fórumnak, jelenleg, ahol mi, Zöldek, érintkezni tudunk veletek, a fórum-topic témáján kívül.
Többek között ezért írtam a legelső szabad fórumba, a Huszár Attival kapcsolatban, mert egy ismerősöm már rárepült volna ugyannarraa a 6-os DCCD-s váltóra, amit nekem kínálgatott anno. Az tűnt fel elsőnek, hogy ugyan annyiért kínálta egy másik illető. Majd mondtam neki, kérjen képet, mutassa meg. Mint kiderül ehte ugyan azt a fotót kapta, mint én. Pont. Happy End.
Köszönöm
WRX Sportwagon írta:petkó írta:Nekem úgy tűnik, ez egy szűrő. Akinek nem èti meg befizetni az éves fdíjat, nem is szereti Subarut, nem kíváncsi màsok vélemènyète, tapasztalatára. Ha elvből nem fizeti be , az is egy szűrő...
Akik nekem fontosak, maradtak, akik újak, pártolók lettek, ők azért fontosak, mert komolyan gondolják.
És könyörgöm, nem horror összegről van szó, évi 5000 Ft! Ennyit akkor is megkockáztatnék, ha tőrténetesen előre nem tudnám, mi fogad a Fórumon.
,
Petkó, köszönöm! Igazán...
C0pp3rM1n3 írta:
... a győri találkozókról elkergetitek a Skylineokat ... ?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég