redbull írta:... Peugeot klub tagként, sose volt ilyen mértékű marakodás, hogy jajj miért szerveztek külön álló mini talit, miért ne szerveznénk, addig se a Barátok köztet nézitek
Meg nem hiszem el, hogy akinek WRX vagy STi -je van, hogy csak márkán belül maradjak az nem rúgja el neki, mikor haladtam a 206 -ommal mellettem elzúzott egy STi azt majdnem háton pörögtem akkora szelet kavart . Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenki tolja neki, még az is aki azt írja, hogy minek tolod neki városban. Persze tök igaza van ha galibát okoz, azzal magának okoz, vagy másnak, de nem hiszem hogy egymásnak kell esni emiatt. Elég lenne annyi, hogy haver relax, majd jön ring és ott mutasd meg mit tudsz.
redbull írta:Sziasztok!
Persze jogos amit írsz, talikon beszélgetéssel töltsük el az időt, csapatni lehet a Pólus parkolóban is
lsd: http://sky-net.hu/subaru_csapatas/ --> első csapatásom összkerekes autóval, kék Impreza az enyém
Üdv.
RedBull
redbull írta:Sziasztok!
Lenne pár fotóm az Sti-Pesti találkáról, hova tudnám feltölteni itt fórumon belül, ha nem vagyok regisztrált tag?
Üdv,
RedBull
kilkeny írta:Sziasztok!
Kíváncsi vagyok mikor találjátok meg a posztomat,
A segítségeteket szeretném kérni.... Sajnos azt veszem észre magamon, hogy megferőződtem... hogyan tudnám lebeszélni magam, hogy ne vegyek egy Imprezát? .... és már a barátnőm is ezzel nyaggat. Tud valaki segíteni? )
Másik kérdés, kérés... azt szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki akinek van egy Imprezája, nem vinne egy körre? Természetesen kifizetem az üzemanyagot, de ha nincs gyógyszer akkor had fertőződjek tovább...
Köszönöm, Kilkeny
Mathe Szilard írta:kilkeny írta:Sziasztok!
Kíváncsi vagyok mikor találjátok meg a posztomat,
A segítségeteket szeretném kérni.... Sajnos azt veszem észre magamon, hogy megferőződtem... hogyan tudnám lebeszélni magam, hogy ne vegyek egy Imprezát? .... és már a barátnőm is ezzel nyaggat. Tud valaki segíteni? )
Másik kérdés, kérés... azt szeretném kérdezni, hogy esetleg valaki akinek van egy Imprezája, nem vinne egy körre? Természetesen kifizetem az üzemanyagot, de ha nincs gyógyszer akkor had fertőződjek tovább...
Köszönöm, Kilkeny
Most.
A fertőzésed kikúrálására esetleg az árak és a fenntartási költségek megvizsgálása nyújthat hathatós orvosságot. Ha ez nem gyógyít meg, akkor nem is vagy "annyira" beteg... (mind azok vagyunk jómagunk is, úgyhogy rossz helyen jársz... )
Barátnőd...hmm...fizesse Ő a benzint!
Próbakör: hol vagy? (város)
Vagy tudom ajánlani az STi Pestiket...ott pár autó össze szokott jönni...még válogathatsz is...
De szerintem attól függően, hogy eddig milyen autóval jártál, csak olaj lesz a tűzre...
Üdv: sz!lárd
Gabba63 írta:Kérem profilomat, adataimat és hozzászólásaimat törölni.
Üdv
sztom írta:Lehet a választ sem látjuk majd.
Ceofang írta:Lehet most nem leszek nepszeru, de nem birtam kihagyni :
http://kepkezelo.com/images/f7evpmh5tnl54mwmf2xg.jpg
Ha valakit esetleg zavar a trollkodasom, toroljetek! Nem sertodom meg.
Remelem ti sem, mert emberileg (szinte) mindegyikotoket nagyon birom.
Freechess írta:Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de pártoló tagságom ellenére úgy tűnik, nagyon korlátozottak a lehetőségeim a fórum böngészésében.
Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is.
Free
Freechess írta:Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de pártoló tagságom ellenére úgy tűnik, nagyon korlátozottak a lehetőségeim a fórum böngészésében.
Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is.
Free
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég