Sziasztok,
Legelső előtti fontos dolog: NEM kereskedek,nem nyerészkedek,legkevésbé áll szándékomban rontani bárki bizniszét.
Van pár cuccom Imprezához, amire nekem már nincs szükségem,megválnék tőlük, hátha valaki épp ilyet keres.
Használt , talán egy ezrest futott strongflex stabrúd bekötő készlet,sárga,a keményebbik poliuretán szilentekkel. A rúdnak magának a szilentje nincs benne,csak a stab bekötők,illetve minden olyan kötőelem,ami eredetileg is a készlet része,természetesen remélem új önzáró anyákat tesz fel aki használni fogja,de a készlettel adom,ami benne volt. (A két vékonyabb csapra való anyának nyoma veszett,ezért látsz csak kettőt )
GDA,GDB Impreza,WRX (?)-re illeszkedik, ilyen készlet konkrétan:
https://bpracing.hu/id/04323-Subaru-Imp ... et-276239A
A gyártó oldala szerint a következőkre illeszthető:
Subaru Forester SF 97-02
Subaru Impreza GC GF 92-00
Subaru Impreza GD GG 01-07
Subaru Legacy/Outback BC BF 89-94
Subaru Legacy/Outback BD BG 94-99
Fotók magáról az eladó készletről:
Amint azt a képeken is látod, használatból,szerelésből,stb. stb. származó kopások vannak rajta. Persze tudom,hogy mindenki csak újat,meg Perrint,meg minéldrágábblegyen -t vesz,de ha épp futómű fejlesztésen gondolkodsz,és te is pénzből élsz, ez egy jó megoldás lehet neked. Dél-Pesten vagyok, személyes átvétel lenne a legjobb,ha nagyon akarjuk,esetleg postázom is.
Ár: 25000 huf , ha ettől jobban alszol,alkudhatsz belőle,de akor 28ról indulunk DDD
Karosszéria , "megmaradt" jeligére:
SÉRÜLT Impreza WRX hátsó lőkös, felmegy persze STI-re is,de a widetrack (gyári szélesítős) STI-n a hátsó kerék feletti szélesítő ív kontúrja nem folytatódik a lőkösön.
A bal fele sérült, fotó hamarosan, ez elfelejtődött.... Akit érdekel írjon, küldöm üzenetben is akár. Árban is megegyezünk,nem ebből fogok meggazdagodni,ha valakinek meg pont kellene egy projekthez,javításhoz, akkor miért itt álljon nálam.
Bal külső tükör műanyag burkolat, fekete, ez olyan ritkább így külön, hátha valakinek a parkolóban ügyesen becsukták a tükrét,és sikerült elrepeszteni.
Fényszóró állító motor Hawkeye lámpából, fogalmam sincs mibe jó még.... Ha erre is akad érdeklődő,lefotózom konkrétan cikkszámmal rajta. Lámpa kábelköteg(csak maga ami a lámpán van), asszem bal-jobb is.
Váltótartó konzol, amibe a böszme gumi van bele/rásütve, ezt se fotóztam le, bakker szednem kell valami kavintont már
Na,itt egy észvesztő 140x140 pixeles kép a konkrét darabról:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... konzol.jpg
El nem tudom képzelni ki a túrónak kéne,de van gyári kipufogó rendszerem,jó állapotban,ha valakit megszáll a "minden gyári állapotú legyen" ihlet,akkor írjon...
Ugyanilyen perverzeknek gyári fejegység. (ezért van élő ember, aki pénzt kiad?? ajándékba azért nem,de ha épp ilyen kell, akkor például szeretem a Bulmers cidert.... )
Kérem az admint,ha ennek a bejegyzésnek nincs helye itt, mielőtt élből törli, írjon.... köszönöm szépen!