Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IV.Rhinos Karácsony a Subaruklub Debrecen támogatásával. 2019. december 14., szombat, 9:00–16:00

2019-12-14 @ 09:00 - 16:00

Önkéntes

Sziasztok !
Mint azt már korábban írtam, csatlakoztunk egy nemes’ kezdeményezéshez, amely keretein belül hátrányos helyzetű Családokat támogatunk egy tányér meleg étellel illetve tartós élelmiszerekkel, higiéniai termékekkel. ( mintegy 60-70 fő, zömében gyermek )
Ennek a rendezvénynek a hajdúszoboszlói Rock Cafe ad otthont, zártkörű keretek között. ( aki volt a KST-n, annak ismerős lesz a helyszín ) A megnyitót Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló Polgármestere tartja.
A Subaruklub Debrecen nevében 50 liter babgulyás elkészítését vállaltam, illetve ki-ki lehetőségeihez mérten akár anyagilag, akár a fent’ felsorolt termékekkel támogathatja a rendezvényt.
Egyben ez a 2019.év utolsó talija’ is lesz, tehát remélem sokan csatlakoztok 😊 Egy kis örömautóztatásra is lesz lehetőség, had örüljenek a gyermekek. 🙂
Menetrend :
09.00-től érkezés a Rock Café-ba. Az étellel 14.00 órára kell hogy elkészüljünk, addig bőven megleszünk. Én mindent megvásárolok és előkészítek, tehát csak odatesszük’ és tudunk beszélgetni.
Természetesen Mindenki aki jön, jogosult’ egy tányér finom babgulyásra, kávé, üdítő, stb a Café-ban vásárolható.
A rendezvény várhatóan 16.00 óráig tart.
Támogatási lehetőségek :
1., tartós élelmiszerek, higiéniai termékek. Mivel a rendezvényt a Magyar Református Szeretetszolgálat is támogatja, csatlakoztunk a Szeretetszolgálat Szeretetdoboz akcióhoz. Minden megjelenő család kapni fog ebből, illetve a megmaradt dobozok szintén hátrányos helyzetű családokhoz kerülnek.
2., Anyagi támogatás :
Aki nem tud eljönni, de szeretné támogatni a rendezvényt az megteheti az alábbi számlaszámra történő utalással : OTP 11773384 – 27856653 Böcsödi István
Nincs minimum, nincs maximum. Mindenki lehetőségeihez mérten járuljon hozzá – ha tud és szeretne a rendezvényhez. Az utalásokat bizalmasan kezelem, csak a végösszeget és felhasználását teszem közzé.
Ez egy használaton kívüli számlám. A beérkező összegekből ( melyre természetesen Én is utalok ) megveszem az alapanyagokat a babgulyáshoz a maradékból pedig tartós élelmiszereket és higiéniai termékeket vásárolok. A rendezvény után a beérkezett pénzekkel elszámolok felétek !

Remélem sokan támogatjátok eme’ nemes rendezvényt !

Előre is köszönöm : PiSTI

Részletek

Dátum:
2019-12-14
Időpont:
09:00 - 16:00
Összeg:
Önkéntes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Szervező

Böcsödi Pisti

Helyszín

Hajdúszoboszló Rock Cafe
Rákóczi u. 119.
Hajdúszoboszló, 4200 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.