SUBARU és TRAVIS PASTRANA második a Hillclimb Shootout Autófesztiválján


Travis Pastrana, a Subaru Motorsports USA pilótája összetettben a második helyen végzett a Hillclimb Shootout versenyen a 2021-es Goodwood Festival of Speed ​​-en.

A karbon karosszériás 862 lóerős Airslayer STI, amelyet először a Gymkhana 2020-ban mutattak be a világnak, a Shootout verseny szombatján, a kvalifikáción Pastrana pilótával szuper, elkötelezett versenyzéssel első helyezést ért el!
– „Micsoda egy hét itt Goodwoodban!” – mondta Pastrana az utolsó futam után. „Az autó egész hétvégén egyre gyorsabb lett a beállítási módosításokkal, és tudtuk, hogy nagy harc lesz a győzelemért. Szerettem volna P1 -et kapni, de még így is nagyszerű érzés volt másodikként átlendíteni az Airslayer STI -t a célvonalon! Most a Washington -hegy felé tartunk, ahol várjuk, hogy az autó megmutassa mit tud, és menjen a rekordért. ”

A világ legnagyobb autóipari fesztiválja, a Festival of Speed ​​négynapos rendezvénye a hétvégén mindenkit a Shootoutra vonz. Szombaton a kvalifikációs futamok alapján felállítják a vasárnapi indulási sorrendet, a döntőt pedig a fesztivál utolsó napjának délutánján rendezik.
A szombati enyhe eső nedves pályát hozott a selejtezőre. Az Airslayer STI rally gyökerei és az összkerékhajtás előnyei megmutatkoztak, Pastrana: 48.10-el, a versenyprototípusok és a legújabb GT-osztályú gépek ellen nyújtotta a legjobb időt.
Pastrana vasárnapi utolsó futása rengeteg drámát nyújtott a pillanatnak megfelelően. Kemény indítás után, nagymenő stílusban, Pastrana a hüvelykujját mutatta fel a tömegnek a fő egyenesben, miközben teljes sebességgel hajtott. A kocsit oldalra csúsztatva a „Fal” elnevezésű kanyarban, Pastrana látható volt az autón belüli videócsatornán, ahogy bevitte a gépet a célba. Az utolsó idő: 46,20 volt, a leggyorsabb futama a hétvégén.

Az Airslayer STI augusztus 12-15-én tért vissza a versenyre a Subaru Mt. Washington Hillclimb-en, ahol Pastrana célja az 5: 44,72-es összesített rekordjának megdöntése a 7,6 mérföldes Auto Roadon. Az Egyesült Államok keleti partjának legmagasabb hegye, a Washington-hegy híres a kiszámíthatatlan időjárásról, valamint a keskeny, kanyargó és egyenetlen útfelületről, amely váltakozva hozza az aszfaltot és a burkolatlan kavicsos szakaszt, így ez a legnagyobbb kihívás minden körülmények között, a sofőrnek és az autónak.

Subaru Motorsports USA július 30-31-én visszatért a rali szakaszaira a New England Forest Rally-n, Pastrana és társ pilótája, Rhianon Gelsomino a szezon negyedik győzelmére törekszik, hogy megtartsa bajnoki címét.

A Subaru Motorsports USA -ról
A Subaru Motorsports USA -t a Vermont SportsCar irányítja, és támogatja a Subaru of America, Inc., a MOTUL, a Yokohama Tyres, a DirtFish Rally School, a KÜHL, a RECARO és a weBoost.
Kövesse a csapatot online a www.subaru.com/motorsports oldalon.
Kövesse a Subaru Motorsports USA -t a Facebookon, az Instagram -on @subarumotorsportsusa, a TikTok -on @subarumotorsportsusa és a Twitteren @subarums_usa.

A Subaru of America, Inc. cégről
A Subaru of America, Inc. (SOA) a japán Subaru Corporation teljes tulajdonú leányvállalata. A Camdenben, N.J-i székhellyel rendelkező vállalat a Subaru járműveit, alkatrészeit és tartozékait több mint 630 kiskereskedő hálózatán keresztül forgalmazza az Egyesült Államokban. Minden Subaru terméket zéró hulladéktermelő üzemekben gyártanak, és az Indiana Automotive, Inc. Subaru az egyetlen amerikai autógyártó üzem, amelyet a Nemzeti Vadvédelmi Szövetség háztáji vadon élőhelyként jelölt ki. A SOA -t a Subaru Love Promise vezérli, amely szerint a vállalat elképzelése, hogy szeretetet és tiszteletet tanúsítson mindenkinek, és támogassa közösségeit és ügyfeleit országszerte. Az elmúlt 20 évben a SOA több mint 200 millió dollárt adományozott a Subaru család gondjaira, és alkalmazottai több mint 63 000 önkéntes órát teljesítettek. Vállalatként a Subaru fontosnak tartja,  hogy pozitív hatással legyen a világra, mert úgy gondolja, hogy ez a helyes.

További információkért látogasson el a media.subaru.com oldalra. Kövess minket Facebookon, Twitteren és Instagramon.

A SUBARU 20 milliomodik Autóját adta el
A termelés a mérföldkövét 2021 júniusában érte el.
A szimmetrikus összkerékhajtás a Subaru alaptechnológiája. A globális eladások 98% -át teszi ki.

A Subaru of America (SOA) ma bejelentette, hogy idén júniusban a Subaru összkerék-meghajtású járművek globális összesített termelése meghaladta a 20 milliót.

A japán Subaru Corporation, a SOA anyavállalata a 49. évben érte el ezt a mérföldkövet, mióta a vállalat 1972-ben bemutatta a Subaru Leone 4WD Estate Van-t, Japán (világ) első sorozatgyártású összkerékhajtású személygépjárművét.

Az összkerékhajtású modellek jelenleg a Subaru globális értékesítésének 98 százalékát teszik ki, és mindegyik modell Subaru Symmetrical AWD-vel rendelkezik.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.