AZ AUTOTRADER listáján, a kutyabarátok választása szerint a 10 legjobbak között szerepel a 2020-as SUBARU OUTBACK

Ez az Elismerés tovább erősítette a Subaru elkötelezettségét a háziállatok iránt.

A Subaru of America, Inc. ma bejelentette, hogy az Autotrader a kutyák szerelmeseinek véleménye szerint a 10 legjobb autója közé választotta a 2020-as Subaru Outbacket. A megbízhatóságáról és a kényelméről, a családok számára való alkalmasságáról ismert Outback-t a sokoldalúsága miatt választották, a terepen és a közutakon egyaránt jól használható autót, a kutyabarátok legjobb autójának.

“A Subaruban elkötelezettek vagyunk nemcsak a háziállatok életének javítása mellett, hanem olyan járművek létrehozása mellett is, amelyek a szőrös barátainkat biztonságban és kényelemben tartják minden kalandjuk során” – mondta Alan Bethke, az amerikai Subaru marketingért felelős alelnöke. Az, hogy bekerültünk az Autotrader listájába, a kutyák szerelmeseinek legjobb autójával, valóban példát mutat arra a munkánkra, amelyet azért végzünk, hogy a járműveink megfelelőek legyenek a család minden tagjának, beleértve a négylábúakat is.”

Az Autotrader augusztus 26-án, a Nemzeti Kutya Napja tiszteletére kiadott listáján olyan járműveket értékeltek, amelyek jellemzői mind az emberek, mind a kutyák biztonságának megőrzésére irányulnak – beleértve a nagy hátsó ajtókat, az alacsony rakományú padlót és egyebeket. A listára nevezett járművek minden két- és négylábú utas kényelmét, és biztonságát kínálják.

Mind a közúton, mind az úton kívül a Subaru elkötelezett a háziállatok biztonsága és jóléte mellett. A Subaru Loves Pets kezdeményezés célja a kutyák és más állatok életének javítása országos szinten. Az autógyártó a háziállatok iránti elkötelezettsége része a Love Promise vállalati elképzelésének.

Dr. Déry Péter

Forrás: Subaru.Global

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.