Az Amerikai Subaru minden idők rekordját könyvelheti el a szeptemberi eladásokról, a 2020-as év legjobb értékesítési hónapjáról

Rekord szeptember:

– a havi értékesítés 16 százalékkal nőtt 2019 szeptemberéhez képest, ez minden idők legjobbja az Outback és a Forester számára és 2020 legjobb hónapja az XV számára.

A Subaru of America, Inc. ma 60 103 járműeladásról számolt be 2020 szeptemberére, ami 16 százalékos növekedést jelent 2019 szeptemberéhez képest. Tizenegy egymást követő év értékesítési rekordot követően a Subaru 436 560 db. éves eladásról számolt be, ami 17 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest.

Szeptember volt az első hónap, amikor az autógyártó több mint 60 000 járművet értékesített 2019 decembere óta.

Mennyiségében a legjobban teljesítő autóként az Outback vezet, értékesítése 51 százalékkal nőtt 2020 szeptemberében az egy évvel ezelőtti hónaphoz képest.

Az XV és a Forester modellek valaha volt legjobb szeptemberüket érték el.

Az XV 2020 szeptemberi eladásai 0,5 százalékkal nőttek 2019 azonos hónapjához képest, és 2020-ban ez volt a legjobb hónap az XV számára.

A BRZ 126-, míg a WRX / STI 47 százalékos növekedést ért el szeptemberben. Ezenkívül a 3 üléssoros Ascent SUV és a Legacy szedán 8, illetve 18 százalékos növekedést produkált 2019 szeptemberéhez képest.

“A szeptember kiemelkedő hónap volt a Subarunál, és kiskereskedőinknek köszönhetően ez volt a valaha volt legjobb és 2020 legjobb hónapunk” – mondta Thomas J. Doll, a Subaru of America, Inc. elnök-vezérigazgatója. kihívást jelentő év mindannyiunk számára, de a hónapban tapasztalt siker reményt és izgalmat ad az erős negyedik negyedévre. ”

“Február óta először értünk el szeptemberben a valaha teljesített legjobb havi eredményt “- mondta Jeff Walters, az értékesítésért felelős alelnök. “A vadonatúj Outback vezetett a díjnyertes járműválasztékunk számára, és kivételes kiskereskedelmi hálózatunk javát élvezte a készlet jobb elérhetősége.”

(A Subaru of America, Inc.-ről

A Subaru of America, Inc. (SOA) a japán Subaru Corporation teljes tulajdonú leányvállalata. A székhelye a Camden, N.J. A társaság több mint 630 kiskereskedő hálózatán keresztül forgalmaz Subaru járműveket, alkatrészeket és tartozékokat az Egyesült Államokban. Az összes Subaru-alkatrészeket az Indiana Automotive, Inc. Subaru amerikai autógyártó üzemben gyártják. A SOA-t a Subaru Love Promise vezérli, amelynek az az elképzelése, hogy szeretetet és tiszteletet tanúsítson mindenki iránt, és országosan támogassa a közösségeit és az ügyfeleit. Az elmúlt 20 év során a SOA több mint 190 millió dollárt ajánlott fel a Subaru család érdekeinek javítására, és az alkalmazottai több mint 40 000 önkéntes órát könyveltek el. Mint cég, a Subaru úgy véli, fontos, hogy a világban kivegye a részét a pozitív hatások elérésében, mert ezt tartja helyesnek.)

Dr. Déry Péter

Forrás: Subaru of America, Inc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.