Megalakult az Első Magyar Subaru Klub Egyesület új Vezetősége

Az előző Vezetőség lemondása után eltelt néhány hét után örömmel jelenthetem be, hogy az új vezetőség megalakult!
Első bemutatkozásuk nagyon meggyőző volt, mindjárt egy látványos antréval indult, a Tabi találkozóval. A szervezés ugyan főleg Kövesi Tivadar munkája, de felajánlotta Subaru Klub Rendezvénynek az Új Vezetés részére.

Itt mutatkozott be a teljes Vezetőség, akiket Pisti 70, alias Böcsödi István alelnök mutatott be.

A Vezetőség felállása:
Elnökség : Bódi Balázs ( Elnök ) Németh Károly, Böcsödi István (Alelnök)

Vezetőség :
1. Kerek István
2. Rozsályi Béla
3. Seres Gábor
4. Fekete Gyula
5. Fényi Nardai Nikolett
6. Jancsó Krisztián
7. Máhr Attila Jr.
8. Weisz Norbert
9. Kotán László
10. Bojtos Zoltán
11. Reiter Péter
Támogató tag : Kövesi Tivadar

És mindjárt programot is hirdetnek, amit Böcsödi István alelnök tolmácsol:

Mindenekelőtt megköszöntem az előző vezetés munkáját ! Elmondtam, hogy a korábbi Elnökök – akik a Tiszteletbeli Elnök titulus viselésére jogosultak – munkájára továbbra is számítunk !

1., 15 fő próbalja meg újravarázsolni’ , régi fényében, vagy még annál is fényesebben ragyogtatni’ a “fiastyúkot “…, A vezetőség tagjai az ország minden részéből, aktivitásuknak, elkötelezettségüknek megfelelően lettek kiválasztva a felkerest elfogadták !

Szeretnem hangsúlyozni, senki, semmilyen juttatásban nem részesül, kizárólag önkéntes alapon történik a Klub-ban folyó munka.

2., Szeretnénk egy egységes Klub-ot, ahol a tagok, azok családtagjai es a szimpatizánsok is megtalálják számításukat !

3., Szeretnénk a jelenlegi Subaruklub honlapot, az azon belül megtalálható Forumot tovabbfejleszteni a mai kornak megfelelően ! Az abban foglalt információkat megörököltük, azok értékére vigyázni kívánunk !

4. A Subaruklub tagságot a Subaruklub Fórumon és a Subaruklub.hu Facebook oldalon szeretnénk tájékoztatni. Nagyon sok oldal van, országos és helyiek, mi csak erre koncentrálunk ! Természtesen onnan meg lehet osztani dolgokat, de a tagság tájékoztatása a már említett Forum es a saját Face oldal !

5. Terveink között, alapesetben egy országos, egy keleti és egy nyugati találkozó megszervezése szerepel. Ezen kívül 1-2 pályanap ‘ koordinálása, változó helyszíneken ! Természetesen ezek változhatnak, leginkább bővülhet az események sora, de ezekről időben tájékoztatjuk a T.Tagságot.
A többi rendezvény a helyi sejtek’ dolga , ugyanakkor a vezetőség támogatására maximálisan számíthatnak !

6. Terveink között szerepel a kis létszámú országos szervízhálózat felkerésése, a Subaruklub tagjai számára a jelenleginél magasabb kedvezmények elérése!
( hivatalos szervizek, magán autószerelők, stb ).
7. Támogatókat kívánunk magunk mögé állitani. Jelenleg is jelentős felajánlás van, erről később. Minden egyes forintot a korábban felsorol rendezvényekre kívánunk fordítani !

8. Fájó pont mindenkinek, de sajnos egy egyesület a tagok befizetett tagdíjából működik. Ezt mi sem kerüljük el, ugyanakkor garantáljuk hogy a tagok sokkal többet kapnak vissza, mint a befizetett tagdíj összege ! Természetesen ezért reszt kell venni a rendezvényeken, stb. ” Nem kötelező jellegű, szeretnénk kiemelni, de nem fizető tag eseten minden rendezvény, minden eseménye teljes áron fizetőssé válik, továbbá nem részesülhetnek a Subaruklub által elért kedvezmények, engedmények köréből sem.”

9. Teljesen új alapokra helyezett tagsági kártya kibocsátása!

10. Kapcsolataink révén, az élet minden területén kedvezmények elérése a tagság számára ! ( pld : telefonflotta, szállodai kedvezmenyek, a mar említett szerviz kedvezmenyek, autóalkatrész vásárlás, gumi vásárlás, stb ! ) ezekről később részletesen !

11. Nyitás határokon kívül! Mind a külföldi Klub-ok meghívása, mind a külföldi Klub rendezvényeken történő részvétel !

12. Es nem utolsó sorban, kérünk Mindenkit, aki tenni tud es szeretne a Klub-ért a tagságért a fent felsorolt területek bármelyikén, jelezze Nekünk ! Szívesen veszünk ötleteket, támogatókat, bármit, ami emeli a Klub színvonalát !

Üdvözlettel : Böcsödi István – alelnök.

Nagyon szépen köszönjük, hogy az új Vezetők elvállalták ezt a nem könnyű, de igen szép feladatot!

A Klubagok és a Subaru Fanok nevében kitartást és sok sikert, örömöt kívánok az új Vezetőknek!

Déry Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.