XVI. Országos Subaru Találkozó – Velence, 2019.06.21.-23.

XVI. OST Meghívó

Kedves Subaruklub Tagok, Tulajdonosok, Márka kedvelők, Rajongók!

 Várunk idén is Mindenkit az immáron 16. alkalommal megrendezésre kerülő
Országos Subaru Találkozóra!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is Velencén, a Drótszamár Park és Kempingben tartjuk a legnívósabb rendezvényünket. A szokásokhoz hűen, ismét három napos lesz a találkozó, már 21-én délután várjuk Vendégeinket, egészen 23-án vasárnapig.

Helyszín: Drótszamár Park és Kemping, Velence, Kemping utca 2., 2481.
Web: http://www.drotszamarpark.hu

A szállásokat érdemes már most elkezdeni foglalni, hogy azon a hétvégén biztosan jusson mindenkinek hely. Természetesen ahogy eddig is, sátorozásra továbbra is van lehetőség!

XVI.Országos Subaru Találkozó Programterv

Június 21. Péntek

A pénteki napra érkezőknek hívnám fel elsősorban a figyelmét az alábbi kis programmal, illetve remélem akik eddig hezitáltak hogy csak 1 vagy esetleg több napra jöjjenek, azoknak meghozom a kedvét!

Pénteken már várok mindenkit sok szeretettel, estére egy ingyenes koncerttel! 

Itt jegyezném meg, hogy bográcsozási lehetőség is van, aki szeretne helyet és bográcsot, az kérem jelezze a fórumon a nyílvános Országos Találkozók topikban! -> http://www.subaruklub.hu/forum/viewtopic.php?f=74&t=11773

Ha figyelmesen végig olvassátok, látjátok, hogy az országban egyedülálló Subaru Impreza WRC S12-t is meg tudjátok majd nézni előben, köszönöm Csík Zolinak hogy ezzel a nem kis dologgal hozzájárult a találkozóhoz!

Kipróbálhattok majd 2 db Segwayt, és egy 3D Virtual Reality szimulátort is, egész nap, akik pedig szeretnék kiengedni a fáradt gőzt, ott lesz a Raptor Harci játék! Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy egy Keleti – Nyugati csapatharcot szívesen megnéznék! De csak halkan mondom 

Valamint az esti Tombolára mindenképpen készüljetek ( ki-ki pálinkával és sörrel ) mert rengeteg nyeremény jött össze a támogatóinknak hála, köztük egy wellnes hétvége és persze a fődíj, egy egész hétvégés tesztvezetés az Emil Frey Magyarország jóvoltából!

Ismételni tudom csak magam, várok mindenkit szeretettel, már péntektől!

Üdv,
Pretz Ákos

Részletek még kidolgozás alatt, amikor kialakul a végleges program, frissítjük a Meghívót!

Üdvözlettel a Klub Vezetősége

 

2 hozzászólás a(z) “XVI. Országos Subaru Találkozó – Velence, 2019.06.21.-23.” című bejegyzéshez

 • Sárikné Pesti Éva

  Kedves Szubarusok!
  Fiam a mai napon eltávozott közülünk. Nagy Szubaru rajongó volt. Találkozókon is részt vett. Amennyiben módotokban áll vegyétek fel velem a kapcsolatot. A búcsúztatóján szeretnék megemlékezni a szubaru rajongókról is. Biztosan nagy öröm lenne számára a jelenlétetek. 42 éves volt. Elérhetőségem: Sárikné Pesti Éva 06209640423 és és a facebook privát üzenetben. Köszönöm szépen, ha gondoltok Rám, mint az Édesanyjára, ezt szeretném érte megtenni.

  • Kedves Éva!
   Fogadd őszinte részvétemet!
   Sajnos én ebben az időben külföldön tartózkodom, de a Subaru Klub Fórumára feltöltöttem, remélem minél többen elmennek erre a szomorú találkozóra!
   Üdvözlettel Déry Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.