XVI. Országos Subaru Találkozó – Velence, 2019.06.21.-23.

XVI. OST Meghívó

Kedves Subaruklub Tagok, Tulajdonosok, Márka kedvelők, Rajongók!

 Várunk idén is Mindenkit az immáron 16. alkalommal megrendezésre kerülő
Országos Subaru Találkozóra!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is Velencén, a Drótszamár Park és Kempingben tartjuk a legnívósabb rendezvényünket. A szokásokhoz hűen, ismét három napos lesz a találkozó, már 21-én délután várjuk Vendégeinket, egészen 23-án vasárnapig.

Helyszín: Drótszamár Park és Kemping, Velence, Kemping utca 2., 2481.
Web: http://www.drotszamarpark.hu

A szállásokat érdemes már most elkezdeni foglalni, hogy azon a hétvégén biztosan jusson mindenkinek hely. Természetesen ahogy eddig is, sátorozásra továbbra is van lehetőség!

XVI.Országos Subaru Találkozó Programterv

Június 21. Péntek

A pénteki napra érkezőknek hívnám fel elsősorban a figyelmét az alábbi kis programmal, illetve remélem akik eddig hezitáltak hogy csak 1 vagy esetleg több napra jöjjenek, azoknak meghozom a kedvét!

Pénteken már várok mindenkit sok szeretettel, estére egy ingyenes koncerttel! 

Itt jegyezném meg, hogy bográcsozási lehetőség is van, aki szeretne helyet és bográcsot, az kérem jelezze a fórumon a nyílvános Országos Találkozók topikban! -> http://www.subaruklub.hu/forum/viewtopic.php?f=74&t=11773

Ha figyelmesen végig olvassátok, látjátok, hogy az országban egyedülálló Subaru Impreza WRC S12-t is meg tudjátok majd nézni előben, köszönöm Csík Zolinak hogy ezzel a nem kis dologgal hozzájárult a találkozóhoz!

Kipróbálhattok majd 2 db Segwayt, és egy 3D Virtual Reality szimulátort is, egész nap, akik pedig szeretnék kiengedni a fáradt gőzt, ott lesz a Raptor Harci játék! Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy egy Keleti – Nyugati csapatharcot szívesen megnéznék! De csak halkan mondom 

Valamint az esti Tombolára mindenképpen készüljetek ( ki-ki pálinkával és sörrel ) mert rengeteg nyeremény jött össze a támogatóinknak hála, köztük egy wellnes hétvége és persze a fődíj, egy egész hétvégés tesztvezetés az Emil Frey Magyarország jóvoltából!

Ismételni tudom csak magam, várok mindenkit szeretettel, már péntektől!

Üdv,
Pretz Ákos

Részletek még kidolgozás alatt, amikor kialakul a végleges program, frissítjük a Meghívót!

Üdvözlettel a Klub Vezetősége

 

4 hozzászólás a(z) “XVI. Országos Subaru Találkozó – Velence, 2019.06.21.-23.” című bejegyzéshez

 • Sárikné Pesti Éva

  Kedves Szubarusok!
  Fiam a mai napon eltávozott közülünk. Nagy Szubaru rajongó volt. Találkozókon is részt vett. Amennyiben módotokban áll vegyétek fel velem a kapcsolatot. A búcsúztatóján szeretnék megemlékezni a szubaru rajongókról is. Biztosan nagy öröm lenne számára a jelenlétetek. 42 éves volt. Elérhetőségem: Sárikné Pesti Éva 06209640423 és és a facebook privát üzenetben. Köszönöm szépen, ha gondoltok Rám, mint az Édesanyjára, ezt szeretném érte megtenni.

  • Kedves Éva!
   Fogadd őszinte részvétemet!
   Sajnos én ebben az időben külföldön tartózkodom, de a Subaru Klub Fórumára feltöltöttem, remélem minél többen elmennek erre a szomorú találkozóra!
   Üdvözlettel Déry Péter

 • sandor balint

  Az a baj, az egész nem szól semmiről se. Két éve járok, természetesen vannak jó fejek. De az egész…. Max a felvonulás érne valamit, már ha az emberfia eléggé magamutogató. De egy gyenge zárás nem ártana, ne kelljen fabiák mögött vergődni…… Talán egy hangszépség verseny….vagy egy gyorsulási…vagy bármi…program az nincs, sajnos. Előbb utóbb ez így halott lesz. Üdv.

  • Kedves Bálint!
   Köszönjük az észrevételt, jogos!
   Ez az első ilyen találkozó, hogy előre megszervezett program nélkül zajlott az OST. Ennek az előzménye, hogy az előző találkozóra sok programmal készültünk, de a programokra nem találtunk jelentkezőket.
   Momentán a Klub vetetősége átalakulóban van, idén még fixálódik az új vezetés, remélem, hogy az új vezetőségi tagok és az új Elnökünk a régiekhez méltóan vezetik a Klubot!
   Üdvözlettel
   Petkó/ Déry Péter

Comments are closed.