Keleti találkozó – 2016.04.22.-24.

Kijelenthetjük: A Keleti Régió jobban teljesít :!: :D

A Program:

2016.04.22. Péntek :14:00-től ( vagy akár korábban ) érkezés Hajdúszoboszlóra, vacsora a Háziaknál.

– vacsora : marhalábszár pörkölt, bográcsban, a la ” Pityi ” módra….
– helyszín : 4200. Hajdúszoboszló, ( autókat célszerű a szálláshelyeken hagyni, közel vagyunk Mindenkihez, + :alki:
– a péntek esti vacsira a teljes ” csapat ” a vendégünk, ennek költsége senkit nem terhel! Étel adott, ital ( pálinka, sör, bor, ) adott… Aki esetleg külön italt kíván fogyasztani, az hozzon magának… :lol: )

2016.04.23. Szombat
– 10:30-tól 11:30-ig gyülekező ( pacsi + dumcsi ) a TESCO parkolóban
– 11:30-től 13:00-ig közös autókázás Hajdúszoboszló – Hortobágy -Debrecen vonalon, majd 13:00-ra érkezés a Debreceni Aquaticum Élményfürdőbe. Akinek van kedve fürdőzni, azt várjuk szívesen, aki nem tud maradni, attól elbúcsúzunk – vagy mást csinál este 19.00-ig. Az Élményfürdőbe történő belépés minden jelenlévő Klubtag és hozzátartozója részére díjmentes, a ” KST ajándéka “. !!!( Ott viszont szükséges parkolódíjat fizetni :oops: )

13:00-17:00-ig közös fürdőzés – Étterem az Élményfürdőben -saját költségen

19.00 -22.00 közös vacsorázás – Admirális Étterem-ben .

Vacsora után lehetséges helyek : RETRO Klub- iszogatós, Ambrózia – táncikálós…. Szerintem így szép sorban…. :alki: függően….

2016.04.24. Vasárnap 11:00-14:00 közös bandázás, városnézés -azaz találkozó Nálunk, utána Hajdúszoboszló séta, stb..

Beszámoló by Petkó:

Az egész rendezvény a  meghirdetett menetred szerint indult és zajlott.
Az első nap folyamatosan érkeztek a Subarusok, közben Pisti főzte a fantasztikusan sikerült marhalábszárpörköltet. Amíg készült, jóféle pogácsával és kimitkíván itallal töltöttük a gyomrunkat, hogy estére a vacsorához megfelelő állapotba kerüljön! Külön fénypont volt az igazi Subaru Torta – így nagybetűvel!

Másnap a megbeszélt időpontban a Tesco parkolóba mindenki pontosan érkezett, továbbra is jó hangulatban, annak ellenére, hogy előző este/éjjel nagyon sokat ettünk és fogyasztottunk a finom gyümölcsökből, leginkább körtét és barackot :wink:

A konvoj nagyon fegyelmezetten vonult Hortobágyra, alig volt forgalom, így jól együtt tudtunk maradni. Készítettem néhány képet, a fotók magukért beszélnek.
Nem tudom elégszer köszönni a Házigazdának és Házigazdánénak, valamint a Lányoknak a fantasztikus vendéglátást, félő, hogy az Alfökdi Subitalit majd máskor is meg kell ismételni :!: :D

A vendéglátóink fáradtságot nem kímélve, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat, ami persze így is történt.

Kiegészítésként (folytatás) Pisti beszámolója:

A hortobágyi ” csapatás” lényege az volt, hogy kicsit mozgassuk meg az autókat, továbbá ennyi Subaru nem hiszem hogy volt mostanában ” vadkeleten”…

Oda és vissza úton is szépen ” vonultunk “, melybe kellemes színt vitt egyes kedves klubtagok ( Nosfu, Ceofang, Cott90, Moto ) ” nagyprogramon” történő kitörése. Szerintem a hortobágyi birkák, madarak, sőt a szürkemarha gulya is azóta csuklik…., ürgét azóta nem láttak e tájon…. :oops: NAGGGGYON KIRÁLY VOLT !
Utána beautóztunk a debreceni Aquaticum-ba, ahol előző esti és aznapi megfáradt testünket :alki: áztattuk , kényeztettük…

Az esti vacsora kellemesen telt a hajdúszoboszlói Nelson Étteremben, ahonnan – kis kitérőt követően – mindenki nyugovóra tért.

Ma reggel Nálunk összegyűltünk ( kávé, dumcsi), de sajnos az időjárás a mai sétálós délelőttnek betett…..

Semmi gond, ” sok jó ember , kis helyen is elfér” alapon elvoltunk, majd mindenki lassan indult haza, mert ugye a holnapi napot már nagyon várják, mely munkával telik majd….. :oops: :lol: ( már akinek , mert Én SZABIN LESZEK és pihenek !!! )

Mégegyszer : KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VOLTATOK !!!

A Klub nevében mi köszönjük a szervezést és a vendéglátást!

Írta: Dr. Déry Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.