Keleti Találkozó, Eger 2015

Keleti Találkozó, Eger 2015.Szeptember 11-13.

Program:
SZEPT 11. PÉNTEK
20:00-tól folyamatosan megérkeznénk Egerbe, ahol mindenki teletankolja az autót! 😀
20:00 – 23:30 bográcsozás, “tűzkörülülés” Bzskál.
23:30 – séta a szállásra

SZEPT 12. SZOMBAT
09:00 – 09:45 gyülekező Egerben pl. a Lidl mögött, pacsi, duma
09:45 – 11:00 rövid egri konvoj, majd utazás Lillafüredre (szerpentines csapatás)
11:00 – 12:00 fagyizás
12:00 – 13:00 utazás vissza Egerbe
13:00 – 13:30 fotózás (főteret vagy bazilikát igyekszik Bzsk leszervezni)
13:30 – 16:00 kocsikat leraknánk a szálláson, majd egri városi séta Bzsk vezetésével
16:00 – 19:00 borkóstolás és vacsora a Szépasszony Völgyben
19:00 – 19:30 bérelt buszon utazás a demjéni fürdőbe
19:30 – 23:00 fürdőzés
23:00 bérelt buszon utazás a szállásra

SZEPT 13. VASÁRNAP
Éledezés :mrgreen:
Irány haza 🙂 ————-

Cott90
Közben én is hazaértem, megint csak 5 óra lett azE Eger – Sopron táv, pesten volt egy kis csigatempó megint + egy lehajtót elnéztem mert jó zene szólt a rádióban és fáradt is voltam picit. Ha életképes leszek, írok egy kis beszámolót. Röviden: nagyon nagyon jól éreztem magam veletek, mocsok jó kis buli volt. Bzsk-nak pedig nagy köszönet a szervezésért!
@kemszi: hol a poharad?
Mivel elöttem már leírtátok a programot, szeretnék kiemelni nehány részletet az én szemszögemböl:
1. Messziröl jött ember azt mond amit akar
3órakor kezdtem bepakolni a kocsiba. szerszámosláda, emelö, olaj, fagyálló, desztvíz és 2l ablakmosót is tettem a csomiba, aztán rádobtam még pár, mégiscsak több napra megyek. Az utat pastig szerintem meghosszabbították, ilyen unalmas valahogy még sosem volt. Sokan írtátok hogy az M0-son menjek, mert Pesten dugó lesz. Gondoltam a GPS-nek hiszek, aztán egy pillanatra eszembe jutott, hogy mondtátok, hogy a 0-son menjek. Elsuhanva az IKEA mellett gondoltam 7kor már nem lesz itt gond a dugóval. De lett. Miközben a Keleti p.u. elött számolgattam a szíreket, bevillant, hogy talán a 0-ás fele kellett volna mennem. Peströl kifele sem volt ez másképp, lassusági rekordot döntöttem. Egyébként azoknak lett igaza, akik az írták, hogy az M0-son kellene mennem. Eger 3 sávos forgalommentes bevezetöjén enyhén nyirkos idöbem mentem kevesebb mint 130-al, mikor megcsörrent a telefonom. Miután megálltam és az elakadásjelzö háromszöget kihelyeztem biztos távra, felvettem: egy kedves idös nöi hang kérdezte, virágnyelven, hogy hol a rákban vagyok már, van egy foglalásom ma estére. Megnyugtattam hogy érkezésem hamarabb v´rható, mint azt hinné. Perceken belül ott voltam, visszahüzözzem a masinát és már kértem is a koordinátákat Bzsk-tól.
2. Hol a poharam?
Ahogy már korábban Bzsk írta, útközben kaptam meg a sörömet, mint egy egy váltófutó a stafétát. Betértünk a helyszínre ahol egy kedves és (már) kifejezetten jó hangulatu társaság várt. Érkezésem után kb. másfél percel túl is voltam egy pálinkán. Ezt vannak akik tagadják, még ha koccintottunk is. Aztán mégegyszer. Többet nem szerettem volna pálinkát inni, de Kemszi szerint még nem ittam egyet se. Söt, semmit se. Érdeködése a poharam felöl roppant kedves gesztus volt, még ha a kérdés 20-szor is hangzott el, felváltva a váddal, miszerint elsumákolom a páleszt.
Ekkorra már Ceo és Ceóné is megérkezett. Kérdéses volt, hogy a késöi érkezés az offos autó tipusjellemzöjére vezethetö-e vissza, de aztán volt fontosabb dolgunk is. Pl. a bogrács tartalma, ami nagyon bejövös volt! Említésre méltó még, hogy volt külön krumpli és rizs is, a válogatósoknak. 5 csillag. Hatalmas köszönet érte, mert biztos tovább tartott megcsinálni, mint egy vasárnapi ebédet!
Már ezért az estéér megérte volna nekem az 5 órás út, de a java még hátravolt 🙂
3. Slippery roads
Szombat reggel 9kor találkozunk Bzsk szülei udvaránál. Reméltem, de aztán 3/4 10 lett belöle. Ekkor már éhesek voltunk néhányan, személy szerint egy kisebb elefánt családot agyarastol tudtam volna betermelni, de kevés kivételtöl eltekintve ennek senki nem adott hangot. Egy gyors Lidl kakaóscsiga, az méggyorsabb bazilikás legális fotózás (ismét köszi Bzsk-nak!) és már indultunk is Lilafüredre. Menet közben feldobtam egy GoPro-t a szélvédöre. Bzsk lett a navigátorom, a keszekuszán óriáskígyókat meghazuttoló kanyargós dimbes-dombos szerpentinen. Örültem hogy eljött velem, egyrész nem egyedül utaztam mint elözö nap, másrészt így volt aki hasznos információkkal látott el. ez már WRC szint:
“figyeld ez jó kanyar lesz!”
“itt kicsit csúszuzik, nem?”
“itt majd lesz egy csomó f4sza visszafordító”
“na ez itt jól belátható”
“itt egy picit szar lesz az út”
..és ezutóbbi kijelentést egy kis csörömpölés követett. Ceo elvtárs ráengette az öccáz nyútont a kerekekre, még a jobbhátsóra is jutott, ami szerencsére nem a szinte frissen fényezett lökkösöm, hanem a szélvédömre csókolt egy kis repedést. Kedvem nem szegte, pár km-rel lejjebb, egy “itt majd lesz egy csomó f4sza visszafordító”, “na ez itt jól belátható” instrukció után a következö történt: visszavertem kettöbe meg kereszbe vágtam a.. úgy értem, az útburkolat felszínét hibásan ítéltem meg, ezért az autó fara kitört. A váratlan manöver után kevéssel a célhelyszínre érve egy kis parkolókeresés után nekilódultunk tájat nézni. elöttem már leírták páran, nagyon szép a függökert. Nem is nagyon fényképeztem, inkább csak belebámultam, mert ezt a hatás képernyö nem tudja visszaadni. Egyik sem. Mint szmiagor az ékszerboltban, csodáltam a környezetem. Mivel esni kezdett, elindultunk visszafelé, másodszor már nem sikerült kajálás nélkül elmenni, hekkeztünk lángosoztunk egy jót. Lehet hogy kemszi képes egy nagyobb magyar város pálinkafogyasztását überelni, de egy átlagnál picit nagyobb rántotthúst nem tud elfogyasztani. (hol a tányérod, koma? :D) Visszafele Egerbe már nem vártuk be Ceoval a többieket, élvezetesen de jóval a limit alatt végigcsorogtunk a szerpentinen. Egy Sti és egy Evo, végigdurrogattunk az erdöben, pici kigyorsítás, nagy féktáv ideális ív sávon belül és repeat. Semmi vadulás, úrias megfontoltság és kirívó elegancia jellemezte ezt az utat.
4. eSTI borfürdö
Egy kis pihenö után elindultunk bepillantani Egriába. Fura a tájszólás, furán öltözködnek a helyiek, de a fagyihoz nagyon értenek (köszi Pisti! ;)). Páran kék pólót viselvén (mégis csak egy Subaru találkozó) célponttá váltak egy külföldiül beszélö csoport számára, lett velük egy közös fotó, aztán skera a borospincébe.
“Köszönjük, finom volt a babgulyás” mondta kedvesen Bzsk-né, mire a néni tényszerüen megállapította: “Akkor nem maradt volna meg ilyen sok.”
Iszogattunk néhány üveg EgriCsillagot, amit csak a Jégbor besorolású nedü tudod überelni. 10e ft/l. Jó lesz az a csillagos is.
Innen aztán szállás, bikini felpakol majd irány Demjén, ideje megfürödni. Egy kis vacogás után csak sikerült belejutni a melegvízbe. Itt még volt egy kis pálinka, hogy ne maradjon meg. Megállapítottuk hogy mi srácok tulajdonképpen mind jobb éss hozzáértöbb autóversenyzök lennénk, mint az országban bárki. Közben nagyon finom fröccsöt ittam, kicsit gyomorsavas és elöemésztett romlott szölös ízkombinációval kapta Kemszi és Bzsk, akik nem itták meg. Mikor kész lett a föttojás és elég ráncos volt már minden ujjbegyünk, úgy döntöttünk, hogy taxi és csá
5. Ez hatalmas volt.
Reggel kipihenve pattantam ki az ágyból, zuhany után felkaptam egy gatyát, mikor Kemsziné kevés nöieséggel kopogtatott az ajtómon. Az érdekelte öket hogy kész vagyok-e. Az voltam, teljesen. Kemszi meg csak vigyorgott. fél percel késöbb már kész is voltam, aztán felfigyeltem egy karakteres morgásra: Kemszi már melegíti a motort. Félsietve összepakoltam és ugyanígy majdnem törött bokával lejutottam a lépcsön. Váltottunk néhány szót, aztán indultunk. Bzsk és Bzsk-né még megvendégelt egy kávéra és egy kis terült-terülj asztalkámra, hogy ne korgó hassal vágjak neki a hazaútnak(ezt is köszönöm, megint csak!). Közben Ceoék is felébredtek. Megnéztem ahogy ök is reggeliznek, majd az udvaron ellenörizük a teknöst, aztán egy gyors pacsi, a lányoknak puszi és Krisz már zúgott is haza
6. Hazaértem
A hazaútról csak annyit szeretnék leírni, hogy az M0-son kellett volna mennem. Pesten volt idöm feldolgozni a kalandokat, ez a hétvégét minden egyes nagy nevetést, trécselést, közös krúzolást és sétát, koccintást és kajálást. Otthon még járt egy puszi a szürke királylánynak.
Köszönjük Bzsk-nak, hogy megszervezte és levezényelte az eseményeket! Természetesen mindnekinek aki eljött és hozzátett! èn nagyon jól éreztem magam és bizton állíthatom, bánhatja aki nem volt ott. Ha lesz még ilyen tali, legyen bárhol, a Topicja “1., Cott90”-nel kezdödhet nyugodtan.
Pacsi!

kemszi
Na akkor nézzük bontásban az eseményeket a teljesség igénye nélkül
Péntek:
Nem sikerült időben elindulnom sajnos, a cégtől haza fele azon vacilláltam, mossam le gyorsan az autót vagy jó van az úgy, az előbbi győzött de csak azért hogy Mezőkövesd környékén elkapjon az eső és tudjak szentségelni 🙂 fél 7 körül értem Balázsékhoz kipakoltam a szeretet csomagot és leraktuk az autót a szálláshoz. Este szépen odaért mindenki, welkám drink mindenkivel akár többször is,(igazából egész este welkámdrinkeztem :mrgreen: ) Egyedül a soproni barátunkkal volt probléma( nevet nem akarok mondani :mrgreen: ), ugyanis nem volt hajlandó inni velünk és a poharat is eltüntette. Nem is ez a szomorú ,hanem hogy a szemembe hazudott és állította hogy ő márpedig ivott velem, de engem nem lehet olyan könnyen átverni tudtam hogy nem így volt :mrgreen: A női osztag is jól elvolt szerintem,a pörkölt is finom lett köszönet érte a családnak is, pláne a krumpliért. Pisti70 fájdította egy kicsit NateS szívét egy mmssel, Péterrel megbeszéltük hogy a kedvenc sörünk a rekeszes 🙂
Ha az emlékeim nem csalnak(márpedig a memóriámmal semmi gond,ezt a poharas eset is jól bizonyítja) fél 1 körül indultunk haza.
Szombat:
Reggel 8-kor ébresztő, egy kis vegetálás még az ágyban aztán “csendes” indulás Krisszel . A találkozóponton az asszonykám előadta a snickers-es ki vagy ha éhes vagy reklámot. Első napirendi pont a Lidl parkoló-reggeli,2. Fotózás a Bazilikánál,3. Lillafüred .Ezen az úton súlyos fizikai anomáliákat tapasztalhattunk,ugyanis a saját szememmel láttam amint Krissz autója az egyik visszafordítóban minden ok és előjel nélkül keresztbe csúszott. Miután megálltunk próbáltuk kitalálni mi történhetett, Balázs nagyon ajánlotta hogy vissza kellene menni,még egy párszor megpróbálni rekonstruálni az esetet,újabb és újabb vizsgálatokkal :mrgreen:
Füreden sétáltunk egyet,majd jött egy rövid ebéd és irány vissza Egerbe. Én itt egy kis pihenőt szavaztam meg magunknak így a városnéző sétából kimaradtunk. A borkóstolásnál csatlakoztunk vissza, ami a pincékben történik az ott is marad,így nem árulom el miért volt a lábamon női cipő 😀
A pincéből már emelkedett hangulatban távoztunk, sajnos a fürdőbe már nem jött mindenki. Demjénbe folytattuk az előző estét 🙂 Sajnálatos módon a wc az öltöző közelében volt,az öltözőben meg ott a pálinka ,szóval együtt jártunk wc-re még ha nem is volt ott dolgunk. 😀 Ja és megvettem életem eddigi legpocsékabb fröccsét 😕
Vasárnap:
Indulás haza,és bocsánat hogy nem mindenkitől tudtam személyesen elköszönni! Még Lórántékkal összefutottunk véletlenül a Szépasszony völgyben a gpsnek hála 😀
Summázva: ez a hétvége is felkerült nálam a felejthetetlen emlékek csarnokába,fergeteges hétvége volt,a köszönet nyilvánítást már nem szeretném tovább ragozni, örültünk hogy veletek tölthettük ezt a két napot 😀

bzsk

Kommentár nélkül…… :)
Ha már idén Subarukkal az ország legnagyobb bazilikájánál fotózkodtunk, akkor a második legnagyobb se maradjon ki.
Így hát az egri Városvezetés engedélyével pózoltunk egyet, a kis létszám se szegte kedvünket! 
Kép

Kép

Pénteken faterral 11kor elkezdtük a húsokat, hagymát előkészíteni, az első csapat Lassú Peti és Timi volt, így hát a welkámdrinkezést korán elkezdtük, Peti hozott a kedvenc söréből, a rekeszesből, így megindítottuk a bulit.
Folyamatos kapcsolatban voltunk a többiekkel, ki-merre jár (és hol veri az eső). A kaja készült, az idő is teljesen jó volt még, Pisti70+család+göncibarack is megérkeztek.
Kemsziék is megjöttek, kitették a szajrét, közbe blt-ék is befutottak, ünnepélyesen megkezdtük a Pisti által beígért, dedikált KST. 2015.09.11-13 gönci barackot… Cott90 is befutott, és azonnal üdvözöltük egy Lime&Mentás Carlinggal, mert hát ugye a felespoharát mindig eldugta… Utoljára CEO (!) -ék érkeztek, bzskné-val együtt, így teljes lett a csapat.
Befaltuk a pörköltet, és kezdődhetett az ereszd el a hajam, sajnos az eső nem bírta ki, de a társaság egy részével bemenekültünk a b̶u̶s̶z̶garázsba, így nyugodtan lehetett tölteni. Ment a duma, az ökörködés, későn jutott eszembe h Cott90 GoPro-jával az egészet fel kellett volna venni, kurvajó hangulat volt. A csapat kezdett elszállingózni, asszem fél1-1 körül.
Szombaton reggel gyülekező a pénteki buli helyszínén, ahol Krisz megmutatta, milyen ügyesen tolat tükörből… 😆

Kép
Kép
…majd pózolás és reggelizés a Lidl parkolóban.
Kép
Innen irány a Bazilikához, az egri városvezetés és az egyház engedélyével pózolás a székesegyház előtt. Az Egerben korzózás közben rengetegen ámultak-bámultak, irány Lillafüred pici csapatás, majd Cott90-el megnéztük milyen, ha 550 NM belehajít egy kavicsot a szélvédőbe, sebaj, CEO felajánlotta segítségét… :lol:
Le lett beszélve, hogy amit a LÁÉV állomásnál a wc-n 100-100 Forintokat megspóroltunk, beleadjuk az új szélvédőbe. Rövid séta a Függőkertnél, közös fotó, a büfésoron kicsi ebéd, és irány vissza Egerbe.
A városnézés az idő rövidsége miatt rövidre sikeredett, fagyizás, majd ismét egy közös fotózás a frissen átadott Végvári Vitézek terénél, séta a szEszperantó sétányon, és irány a Szépasszony Völgy, Kiss Krisztina 37-es pince. Hál’Istennek kemszivel nem ismertek meg minket, így beengedtek. Gulyásleves a vacsi, és borkóstoló, aztán gyorsan vissza a szállásokra, és irány Demjén. Ide már csak 9 en tartottunk, plusz egy üveg barack. Parádé volt a fürdőzés, leszámítva azt a hányásízű Rosét, amiből a frökköt csinálták, ffffuuuuu…. Gyorsan eltelt, vasárnap pedig mindenki szépen szállingózott hazafelé, élményekkel tele…
Köszönöm mindenkinek a racevételt, ha más nem, október 3-án Kakucson újra találkozunk!
Kép

Pár hangulatképet még hoztam.
Kép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép 

peter.lassu
Akkor én se akarok kimaradni a sorból. Pénteken munka után (kihasználva a rugalmas munkaidő előnyeit) neki indultunk Egernek. Hamar észrevettük hogy a sörös üvegek kocognak mögöttünk így kaptak 2 pulóvert. Irány a hegy szombati bemelegítésnek (Barcika-Eger).
Nagy nehezen oda találtunk bzsk-hoz. Szerencsére a csengőt nem kellett használni 😀 . Kiraktuk amit ki kellett hogy átvegye a környezet hőmérsékletét utána gyors mecsekkolás a szálláson, majd kocsival vissza mivel első este ott aludt az autó a tett helyszínén.
Utána mindenkivel pacsi, ismerkedés akivel még eddig nem sikerült. Cott90-t meg is sikerült tréfálni mivel nálam tényleg minden sörbontó 8) .
Szombati gyülekezőnél kicsit boldogítottuk CEO-val az ott lakókat majd az éhen maradtak miatt Lidl-Bazilika-Shell(kicsit lázadoztam mivel kimaradt a tankolás nekem előzőleg)-Lillafüred.
Visszaúton még Timit sikerült is elringatnom a szerpentinen 😆
Majd az említett gyors városnézés következett ahonnan egyből a pincesor felé vettük az irányt. Innen kis segítséggel gyorsan visszasietünk a szállásra majd irány demjén. Másnap kelés ezt már a szálláson se hitték el hogy még bírjuk. Könnyes búcsú Egertől majd otthon pihenés.
A hangulat nagyon jó volt, a csapat is. Sok ilyet még. Kakucson remélem minnél többen ott leszünk. Bzsk-n múlik hogy mivel megyek 😯

Ceofang

Ősz volt. Nem, nem az a szeptember eleji kellemes fajta, ami enyhülést hoz a kánikulából. Amolyan november végi ősz. Az esőcseppek monoton verték az ablakot, miközben a fővárosi csúcsforgalomból már naptár nélkül is látszott, hogy péntek van. De ez a péntek most más volt mint a többi. Ceofang és Ceofangné utazásra készült, táskáikat már az előző napon gondosan bepakolták. Azok, akik nem ismerik főhőseinket, bizonyára költözést, vagy több hetes világ körüli utat képzeltek volna a csomagok láttán, pedig szó sem volt erről. A II. Kelet-magyarországi Subaru találkozóra igyekeztek, kicsit talán felcsigázva, mégis kellemesen nyugodt lelkiállapotban.
Több fordulónyi rakodás után, tökéletesen kitöltődött minden szabad terület a fekete Mitusbishi Lancer Evolution VIII csomagtartójában, így esély sem maradt arra, hogy egy véletlenül elboruló holmi esetleg kárt tehessen a makulátlan autón. A kipufogóból áradó erőteljes morajlás mindig mosolyt csalt Ceofang arcára, így ezzel a gyermekien őszinte jókedvvel gurultak ki a garázsból és indultak el Rákosfalvára, bzskné-ért. A Waze navigációval sikerült elkerülniük a komolyabb torlódásokat és gyorsan három tagúra bővült az Eger felé tartó csapat. Az úton nem volt szükség az autó képességeinek kihasználására. A három lehetséges program közül, a kímélő, takarékos, mindössze 280 lóerős programmal haladtak a régi 3-mas úton. Az autó lelkesen és könnyedén sorolta magát előbbre a sűrű forgalomban és még így, visszafogottan közlekedve sem tudott csendesen elvegyülni a tömegben. Minden váltásnál egy-két durranás tört föl a kipufogóból, így jó időben jelezte az előzési szándékok komolyságát. Az utazást mindössze annyiban nehezítette az éjszakai eső, hogy az Evo ablaktörlője csak részlegesen tette a dolgát. Ceofangnak még nem sikerült méretben megegyező lapátot szereznie, így egy sarokcsiszolóval méretre applikált és szigetelő szalaggal rögzített ideiglenes megoldással volt kénytelen beérni. Sosem volt híve a házi barkács megoldásoknak, de a szükség néha nem csak a mellékhelységben dolgozik. A gondosan waxolt ablakról szerencsére csak úgy gurultak le a cseppek, menetszélből pedig egy ilyen autóban nem lehetett hiány.
A benn utazó hölgyek épp Sia Chandelier című klipjét nézték és a tánckoreográfiákon elmélkedtek, amikor a műszerfalon felgyulladt a tankolásra figyelmeztető sárga fény. A csapat nem esett pánikba. Egy gyors kápolnai, majd egy kiadósabb egri tankolást követően este fél tíz körül érkeztek meg a találkozó első állomására. Bzsk, Cott90, Kemszi és lassu.peter sem volt már szomjas. Úgy zsongták körül a fekete paripát és utasait, mint Iphone-os kisiskolást az avasi “fiatalok” a miskolci vasútállomáson. Ceofang már rutinnal tűrte az autója tökéletességéből eredő megaláztatásokat és a beszólogatásokat. Ő már akkor tudta, hogy habot hozott a tortára, hiszen néhány perccel később már át is nyújtotta a bzsk-nak hozott ajándékát. Egy Evo VII modellautót.
A 17 fős társaság egyre vígabban fogyasztotta a legkülönbözőbb gyümölcsökből főzött pálinkákat, majd a többféle körettel választható, bzsk apuka által mesterműként alkotott mennyei pincepörkölt következett. Annyit ettek, amennyi csak beléjük fért, mégis megmaradt a bogrács fele. Itt még az eső és a fedett területek adottságai miatt sajnos kicsit kettészakadt a társaság, de azért igyekezett mindenki mindenkivel váltani pár szót. Ceofangék egy gyors rámolást követően végül bzskné öt csillagos családi panziójában tértek nyugovóra. …

Sajnos most csak eddig bírtam regény-szerűen írni. Elég fárasztó 🙂

A bőséges reggelit követően Lidl parkolóhoz hajtott az 5 Subaruból és 1 Mitsubishiből álló társaság, ahol rövid szünet és egy kis körbe-körbe “vonatozást” követően elkísértük Lassu Petit a Shell benzinkút mosdójára. Bár Kemszi felajánlotta, hogy szívesen főz egy kávét hengerfejes motorjának hűtővizével, végül maradtunk a Shell kávénál. A bazilikánál néhány műértő fiatal tetszését fejezte ki a konvojunkat látva, majd többen érdeklődve és talán értetlenkedve nézték miért parkolunk a bejárathoz. Néhány autós és csoportkép után Cott90 letesztelte a Yellow Stuffokat. Nagy gázzal megindult, mint aki most leugrat a lépcsőn. Végül azért rájött, hogy az Sti-ből kimaradt a Potiac TransAm-ből jól ismert Turbo Boost fokozat. Lillafüredig vezette a Subaru konvojt egy Evo. Kb. két percig gyorsabb tempót mentünk Cott90-nel, majd két perc hűtés alatt mindig bevártuk a többieket. Igazából nagyon jó időpontot fogtunk ki, mert civil autóból talán csak kettőt kellett leelőznünk, utána zavartalanul, végig együtt haladhattunk. Visszapillantómban láttam Cott90 keresztbe csúszkálásait, biztosan az Evomból dőlt az olaj útra 😀
Sajnos egy kavicsot úgy megsuhintott a hátsó kerekem, hogy nyomott hagyott Krisz szélvédőjén. Mondtam neki, hogy a szélvédő javítás felét állom neki, de csak házi pálinkában tudok neki fizetni.
Lillafüreden megnéztünk vagy hat esküvőre készülő ifjú párt, meg persze Magyarország legnagyobb vízesését, aztán csináltunk pár képet is. Blt betolta legalább három fogásos előételét (sültkrumpli, 2 lángosnál elvesztettem a fonalat). Megbeszéltük az egri séta kiinduló pontját, így már mindenki saját tempójában autózhatott visszafele a szerpentinen. Mivel nem akartam egyedül autózni elöl (azért érzed Krisz a gyomrost 🙂 ) előreengedtem Cott90-et, hogy krúzolgasson ott előttem 🙂
Az egri fagyizós sétán a teljesség igénye nélkül megtudtam, hogy:
– Pisti70 legalább annyira szereti a Foresterét, mint amennyire felesége Évi szerette volna az Outbacket helyette
– hogy (lassu.péterné) Timinek milyenek a kínai főnökei és, hogy
– Peti tervezgeti az erősebb, turbósra váltást 🙂
A borozás is remek hangulatban telt: Kemszi tökre bejött nekem női lakkcipőben, Kriszti pedig olyan bátran nyakalta a bort a wine-bongból, hogy öröm volt nézni.
Az esti fürdőzésre sajnos már nem jött el mindenki, így nem láthatták Cott90-et keresztbe álló szemekkel motyogni, a “felfázott” fiú társaságot, ahogy állandóan kijárkál az öltözőbe wc-re…. akarom mondani újratölteni a pálinkát 🙂 és lemaradtak a gyárilag “hányás szagú és ízú” rosé borról, valamint a világ legfelelősségteljesebb és “leghasznosabb” munkahelyéről: a kulcsos bácsiról!
Sajnos nem tudtunk elköszönni mindenkitől, másnap még egy reggelit és egy isteni 5 !!! fogásos ebédet toltunk bzsk “anyósánál”.
Nagyon jófej volt mindenki, tökre vidám és nyitott emberek jöttek össze itt a klubban a keleti régióban is. Ja és errefelé mindenki szeszkazán 🙂

Pisti70

Na, hogy Én sem maradjak ki a sorból….. ( avagy a találkozó az egyetlen Forester-es szemszögéből…..)
( Én nem tudom, itt Mindenki kötetlen munkaidőben dolgozik ? Én is abban vagyok, de két tárgyalás között tartott, ” pulmonológiai” szünetben néztem a Fórumra, és csak azt láttam, hogy jobbnál jobb beszámolók érkeznek… )
Mindenek előtt teljesen egyetértek az előttem szólókkal, így már a két napos programot tökéletesen megírt klubtársakat „ überelni ”nem tudom és nem is akarom !
Viszont azt Én is ki szeretném emelni, hogy nagyon kedves embereket ismertem meg, valamint külön kiemelném a klubtársak Hölgy tagjait, akik „ elviselték „ a néha lóerőkről, nyomatékról, stb-ről értekező hímeket….. Aranyosak voltak, le a kalappal előttük!
Én teljes „ háremmel „ érkeztem ( Feleség + 2 lány ) de Ők is nagyon élvezték ezt a hétvégét. ( a szerpentint annyira nem, max. a feléig…amikor beígérték, hogy a Lidl-ben vett süteményt + ásványvizet várhatóan a Fori’ lábterében látom újra, lecsendültem… 😆 .)
Bzsk előtt le a kalappal ! Egy Subaru-val még nem rendelkező – kívánom, hogy azt érje el, amit a legjobban szeretne – klubtársunk, aki mind szervezésből mind emberségből előttünk jelesre vizsgázott !!!
Összegezve : köszönet Mindenkinek és már megfogalmazódott Bennem egy tavaszi Szoboszlói Subaru találkozó, sőt egyes elemeit már össze is raktuk Évával—-folyt köv—-

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.