Győri Local Meet I.

Győri Local Meet I.
By Airtibi

Mondanom sem kell, hogy nagyon vártam és izgultam az este miatt, annak a bizonyos zabszemnek sehol nem lett volna helye 🙂 Előzetesen talán 8 feliratkozó volt (igaz voltak olyanakok akik plusz autókat is tettek fel, akik nem fórumoznak), szóval én enniyre is számoltam nagyjából. Mi értünk oda elsőként a párommal (akinek a támogatását nem tudom eléggé megköszönni), majd 17 óra előtt nem sokkal befutott TIbcsi, Shongi, Peter76, szóval a helyi kemény mag, ha szabad így fogalmaznom.
Rövidesen megérkezett Hooder is egy kellemes hölgykoszorúval, majd még néhány jármű SzabiWRX és barátai, majd (egyik) legnagyobb örömömre az 1-es út felől több hangos buborgás is hallatszott, befutott mr_white, tdrozdik, továbbá a tatabányai különítmény 5! autóval. Az első körös megérkezést Richie, Gabika555 társasága zárta, a videón a világos képeken ők foglalnak helyet a rövid oldalon!
Ekkor 16 autót számoltunk össze, ami már messze meghaladta az én kezdeti elképzeléseimet. Üdvözlésképpen mondtam pár szót a csapatnak, és mindenkit megkínáltam a Tibcsi családja és a Párom által alkotott aprósütivel, amiből szerencsére dinamikusan fogyott.
Ha jól emlékszem, nem sokkal 18:30 után megérkezett Cott90 is Sopronból, aki korábban jelezte, hogy futómű gondok miatt nem tud eljönni, de végül sikerült megoldani a problémát és el tudott jönni.
Már besötétedett, amikor neki tudtunk indulni a konvojnak, ami kicsit másképp sikerült, mint terveztük, legközelebb okosabbak leszünk. Szerencsére így is használható anyag készült a vonulásról, külön köszönném meg itt Ati46 munkáját a képek és videóval kapcsolatban, máskor is szívesen látunk, hogy megörökítsd a klub számára ezeket az eseményeket.

FILM

És itt kérnék önkénteseket, hogy Peter76 felvetésének eleget tegyünk, miszerint Ati46 kollégát autóztassa meg valaki egy “rendes” autóban a következő alkalommal 😀
A konvojozás után páran hazamentek, de jelezték, hogy máskor is szívesen eljönnek. A fennmaradó társaság kezdett éhes is lenni, ezért közvélemény-kutatást végeztem, ki, mit, hol enne? Sejthetitek a választ (nekem mindegy), így a megközelíthetőség, a parkolás és a táplálékforrás figyelembe vételével a kórház parkolójánál döntöttünk, ahonnan 2 perc sétára van egy döneres. 13 fővel rohantuk le a helyet, szerencsére voltak üres asztalok, viszont az utánunk érkezők már csak állva tudták elfogyasztani a rendelésüket. Remélem Cott90-nek sikerült túlélnie a NEM csípős helyett elég Sárkányosra megcsinált dürümöt 😈
Jóllakottan visszasétáltunk az autókhoz, megkezdődött a levezető beszélgetés, ötletelés. mr_white és tdrozdik nem sokkal 21 óra után indult el vissza, és még az ETO parkolóban tudtam meg, hogy tdrozdik Kecskemétről fáradt fel hozzánk, szóval még egy pontot éreztem magaménak ezzel!
Mi olyan 22 óráig bírtuk, Tibcsi szerint az utolsó mohikánok 23:50kor indultak haza.

Összegzésként még egyszer:
Mindenkit egybevéve 19 Subaru jelent meg az 1,6 szívótól a 2,5 turbóig
Érkeztek rajongók Győrből, Székesfehérvárról, Sopronból, Tatabányáról, Budapestről és Kecskemétről (a teljesség igénye nélkül)
Kiderült Hooder autójában van egy rejtett feature, a video végén láthatjátok is a csillagszóró féket működés közben! 😈
Minden résztvevő maximálisan kuturáltan, fegyelmezetten vett részt (Drift & drag nélkül), amiért külön dícséretet kaptunk a vezetőségtől, bízom bennem, hogy így is fog maradni!

Sajnos nem jutott eszembe minden, de szerintem a legfonotsabbak bekerültek ide! Már elindult a következő szervezése is, és remélem, hogy a mi lelkes kis társaságunk a Pesti fő rendezvény méltó követője lehet!

Video Gilján Jánostól:

Video Baranya Páltól:

Video Koós Zoltántól:

Video Drozdik Tibortól:

+ képek:

https://www.flickr.com/photos/trbphtgrphy/sets/72157651202847940/with/16335154994/

https://www.facebook.com/erika.goczan/media_set?set=a.10153156710489909.1073741889.623319908&type=1

http://markrally.com/2015/03/7-oromautozas-kepek/nggallery/page/1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.