Hajózás a Subaru Klubbal 2014

Kedves Subaru Klub Tagok és a Subarukat kedvelők!

  

 

Szeretettel meghívunk Benneteket az eddigi első Klubos hajós kirándulásunkra a Dunán. A River-Line Charter Shipping hajós társaságnál lefoglaltuk a legszebb hajót, a Sirona-t egy közös Subaru Klubos hajózásra.

 

 Képek a hajózásról

Április 27-én vasárnap14 órakor indul a Sirona nevű hajó a Jászai Mari térről , a Margit hídtól északra, a 7. pontonról. 

A gyülekezés: a kikötőben 13.30-tól a rakparton a 7. sz. pontonnál. 
A beszállás  : 13ó 45p.-14 ó -ig
A hajó horgonyt szed 14 órakor, innentől kicsit nehézkes lenne a későknek a hajóba beszállás! 🙂

A hajó 100 személyes ültetve, sétálva 250, tehát kényelmesen elférünk, minden Subarut szerető Klubtagunkat szeretettel várunk, természetesen családostul! A hajót 3 óra időtartamra foglaltuk le, ebből 2 órát fogunk hajózni, 1 órát töltünk a kikötőben. A családosok hozzák a csemetéiket, valószínű nekik is nagy élmény lesz a Dunán a hajókázás!

Kapunk szendvicset, üdítőt, + büfé működik a hajón.

Az autók parkolása a rakparton kényelmesen , ingyenesen megoldható.

Az árak: a hajó bérlését nagyrészt a klubpénzből fizetjük, így a támogatóknak ingyenes a hajózás. Ezért fontos, hogy az érvényes dátumú klubkártyát hozzátok magatokkal, ezzel tudjuk igazolni a támogatást!
 A nem támogatóknak is kedvezményes: . 2000Ft/fő, gyerekeknek 1000Ft 8-14 év kor között.
Étel: 1 db Szendvics + 1 pohár üdítő ital 1000 FT/fő

Ez mindenkinek fizetendő, de aki ezen felül bármit megkíván, kávét, szeszes italt kér, a büfében rendelheti térítés ellenében. 

Fizetés a helyszínen, a beszállásnál. Kérjük, hogy előre kiszámolt pénzzel érkezzetek, a gyorsabb beszállás érdekében.

A hajó Hollandiában készült, nagyon szép, a felső fedélzete körben nyitott, csak egy tető van a fejünk fölött. Az ő kategóriájában a Magyar Duna szakaszon a legmagasabb a fedélzete, innen lenyűgöző látványt nyújtanak Budapest látnivalói mindkét oldalról. 
Oldalt körbejárható, az orrára kimenve nagyon szép, ahogy a tájak, látnivalók elsuhannak mellettünk.

   A hajó belsejében, két oldalon 6 személyes asztalok vannak, középen lesz a szendvicses, italos asztal. Itt is szép a kilátás, körben panoráma ablakok vannak. Remélhetőleg szép idő lesz, de ha hűvösebb idő lenne, a hajó fűthető, így ebben az esetben is itt kényelmesen ehetünk, ihatunk, beszélgethetünk. 

A létszámot előre kell tudnunk, ezért kérjük, hogy minél előbb és minél többen jelentkezzetek a Fórumon, v. Petkónál Pü., vagy E-mail: petko@subaruklub.hu !

Úgy gondoljuk, hogy ez kihagyhatatlan lehetőség arra, hogy nagyon szép környezetben kényelmesen, kötetlenül tudjunk beszélgetni, megismerkedni egymással és a gyerekeknek is nagy élményt jelenthet ez a hajózás!

Üdvözlettel:

Vezetőség

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.