STIpesti HACE Car-nál

FIGYELEM, időpont változás!

A rossz időre való tekintettel, az összejövetelt egy héttel eltoljuk!
Tehát máj. 20-án kedden 19 órakor a Hace Car Subiszervizben találkozunk!

 STIPesti 20-án Hace Car-nál ❗

+ Esemény után,
Képek Szilárdtól
 

 

A mostani STIPesti különlegességét az adja, hogy Hári Laci meghívta a Klub Tagságot, hogy a szokásos keddi talit a Hace Car – nál tartsuk ❗
Nagyon sok köszönet a gesztusért, szívesen veszünk részt a találkozón ❗ 😀
Részletek20:
Most kivételesen nem a szokásos időben kezdünk, hanem máj. 13-án 19 órakor találkozunk a Szervizben. Cím: Hace Car 1172 Rétifarkas u. 5.
Mivel szabadban leszünk, rossz idő esetén (záporeső, zivatar) sajnos el kell halasztani az összejövetelt. De a pozitív energia sokat segít az időjárás befolyásolásában, ezért mindenképp napsütésre készülünk ❗ 🙂
Laciéknak az előkészületekhez tudni kell a létszámot, ezért kérjük, hogy aki tud jönni, időben iratkozzon fel a listára ❗
(Ha van kedvetek, kis rágcsálni/innivalót hozhattok magatokkal)

Megvan a menü:
Lesz sült kolbász, és minden hozzávaló finomság. 😕
Aki akar Laciéknál enni, kérem, jelezze a Fórumon, v. nálam pü. v. petko@subaruklub.hu, mert kell előre tudni a kaja mennyisége miatt. Nekik kéretik majd 1000 Ft-ot bedobni a közös be ❗
Aki mégsem kér a közös vacsiból, ő is kérem jelölje a listán.
Köszönjük!
Laciéknak köszönettel: Subaru Klub ❗ ❗ 💡

És az esemény:

Már úton voltam HaceCarhoz, mikor a Kerepesi útun előttem feltűnt 3 kék Impreza. Csak követtem őket, remélve, hogy nem Pécsre mennek. :D Nem, hanem Laciékhoz, így egész könnyen odataláltam. 7 után érkeztem, de már sorakoztak az utcán a Subaruk. 
A szerviz nagyon szép környezetben, egy tök nyugis zsákutcában van. Lacitól engedélyt kértem a szrviz bejárására, amit persze szívélyesen megengedett. Ilyen ragyogó tisztaságot, rendet kevés helyen látni, (esetleg még Niesz Ferinél) a szerszámok, alkatrészek rendben sorakoznak, a padló fényesen csillog! Belépve az a benyomásom támad, hogy ha a gazdik ilyen perecízek, az autóm is nyugodtam hagyom náluk, mert jó kezekben van. Nyilván így is van, mert jó sokan összejöttünk az este, akiknek nagy része ide is jár szervizre.
A vendéglátás első osztályú volt :!: Lütyő hathatós közreműködésével csodálatos kolbászdarabok sültek a boronában, a tálalást sem kifogásolhatjuk, kés, villa, tányér, szalvéta, finom mustár, jóféle kenyér és sokféle innivaló, persze alkoholmentes. Néhányan vittünk üdítőt, de csak csepp a tengerbe, mert a háziak sokféle jégbehűtött itallal vártak. :alki: 
Minden subarus összejövetel után megállapítom, hogy a Subaru vonzza a rendes embereket, mert ilyen jó társaság nem hiszem, hogy más márkáknál is össze tud jönni. Jókat dumáltunk, régi ismerősökkel és újakkal is megismerkedtem. 
Laciék kitettek magukért, nagyon jó hangulattal, kellemes környezetben hamar elröppent az idő, én fél 11-re értem haza, de a többség még jócskán maradt, lehet, hogy csak éjfél után indulta hazafelé.
Lacinak, Sanyinak köszönet a meghívásért, Lütyőnek a közreműködésért :!: :wink: 
Jó volt :!: :!:

 

Pics: from Szilárd

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.